0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Μια συμβουλή: Όσοι σκέφτεστε τη μετάταξη, αναρωτηθείτε αν έχει κάποιον πολύ σοβαρό λόγο για να το κάνετε, αλλιώς θα το μετανιώσετε!
Μια μικρή βοήθεια από όποιον γνωρίζει.Δουλεύω ως μόνιμη βρεφονηπιοκόμος (ΤΕι) σε κρατικό βρεφονηπιακό σταθμό Δήμου.Εχω ομως και δευτερο πτυχιο νηπιαγωγου (ΑΕΙ). Μπορω να κανω μεταταξη σε νηπιαγωγειο της πρωτοβαθμιας εκπαιδευσης?
Οι παράγοντες που πρέπει να λάβεις υπόψη είναι:- πιθανές υπερωρίες - ύπαρξη της λεγόμενης προσωπικής διαφοράς - ύπαρξη κάποιου άλλου επιδόματος - ενδεχόμενη επανεξάταση της συνάφειας του μεταπτυχιακού με το αντικείμενο της νέας θέσης και πιθανή απώλεια 2 ΜΚΕννοείται πως στις μέρες μας υπερωρίες, επιδόματα και προσωπική διαφορά υπάρχουν πλέον σε πολύ λίγες υπηρεσίες Πέρυσι, το δικό μου ΦΕΚ μετάταξης βγήκε το καλοκαίρι και ανέλαβα στη νέα θέση 1/9Το καλοκαίρι που μας πέρασε, λίγες ώρες πριν βγει το ΦΕΚ για τη μετάταξή μου στην υπηρεσία Α, έστειλα mail όπου απέσυρα το ενδιαφέρον μου και βρέθηκα στην υπηρεσία
λες και η μεταταξη ειναι κατι που μπορει ο καθενας να παρει πολυ ευκολα....παλι μεσον δε θελει η δουλεια;
ναι απαντήθηκε σε προηγούμενο σχόλιο. Πρέπει πριν βγει το ΦΕΚ να δηλώσεις ότι δεν θέλεις (ή παλαιότερα είχαν γράψει να μην πας στην συνέντευξη)Εφόσον κάποιος υποβάλλει αίτηση , μπορεί μετά να κάνει ανάκληση;Ή απλά να μην πάει στην συνέντευξη όπως είχα διαβάσει παλαιότερα;Το καλοκαίρι που μας πέρασε, λίγες ώρες πριν βγει το ΦΕΚ για τη μετάταξή μου στην υπηρεσία Α, έστειλα mail όπου απέσυρα το ενδιαφέρον μου και βρέθηκα στην υπηρεσία
Εγώ αμέσως μετά την γνωστοποίηση της αποδέσμευσης μου τον περασμένο Μάιο πήρα τηλέφωνο, έστειλα φαξ και mail τόσο στην υπηρεσία που επρόκειτο να με δεχθεί ότι δηλαδή δε συμμετέχω στη διαδικασία συνέντευξης κτλ όσο και στο αρμόδιο τμήμα του Υπουργείου Εσωτερικών για να είμαι ήσυχη. Και να φανταστείτε ότι πριν ήθελα πάρα πολύ για μετακίνηση σε άλλη υπηρεσία(εντός ΥΠΑΙΘ πάντα).Οπότε μιλάμε για μεγάλη απόφαση, ζωής θα έλεγα, άρα και τα ρίσκα που παίρνει κανείς είναι πολύ μεγάλα. Επιπλέον, αμφιβάλλω ως ένα βαθμό αν η διαδικασία αυτή είναι πέρα για πέρα αδιάβλητη.