0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Μικρη λεπτομερεια...η ΔΟΕ και η ΟΛΜΕ δεν εχουν προκηρυξει καμια απεργια η σταση για 23/02...αρα ?
Eαν η ΔΟΕ και η ΟΛΜΕ βγαλει κυρηξει απεργια ...τοτε οι μονιμοι θα υποχρεωθουν να δειξουν την μηδενικη συναδελφικη αλληλεγγυη που μας διακρινει τα τελευταια χρονια σαν κλαδος βεβαια...
Ευτυχώς που οι αναπληρωτές είναι αλληλέγγυοι μεταξύ τους και δεν έχουν διασπαστεί σε άπειρους συλλόγους...πυ τους δημιούργησαν καταγγέλλοντας ΟΛΜΕ και ΔΟΕ.... Τώρα αναζητούν αλληλεγγύη. Φυσικά και πρέπει όλοι να είμαστε αλληλέγγυοι....τόσο στα εύκολα όσο και στα δύσκολα ,άλλα ταυτόχρονα σοβαροί και σεμνοί.Όσο για σένα πολύ κουράζεσαι στην αίθουσα πρωί-πρωί!!!10:09:43 πμ
Κι εσύ, όμως, μπαίνεις τα πρωινά στο pde! Δεν έχεις μάθημα, λοιπόν, ούτε εσύ;
Μπορεί να μην σχολιάζεις (σκόπιμα, ίσως για να έχεις να λες αυτό που λες τώρα), αλλά μπαίνεις συχνά τα πρωινά εδώ μέσα κι αυτό το ξέρεις καλά κι εσύ κι όσοι παρακολουθούμε!
Επειδή με προκαλείς σε πληροφορώ οτι δεν αποσυνδέομαι από την ιστοσελίδα και έτσι πολλες φορές φαίνεται οτι είμαι παρών....Όταν κυρία μου μετακινούμαι σε πέντε σχολεία...δεν έχω καιρό ούτε για ένα ποτήρι νερό...όχι να παρακολουθώ εσένα και πέντε άλλους..Στην ουσία του σχολίου μου όμως δεν απάντησες.....αλλά στο υστερόγραφο.
Τι αλληλεγγύη λέτε κάποιοι, ούτε απλή συζήτηση δεν είμαστε ικανοί να κάνουμε, τα ίδια μια ζωή σε αυτό το forum...
Απαιτούν μαζικούς διορισμούς με μοναδικό κριτήριο την προϋπηρεσία και το πτυχιό! Δεν είναι αντισυνταγματικό αυτό;
Την παλαιότητα πτυχίου (που την έχουν, γιατί οι πιο πολλοί απ' αυτούς έχουν πάρει το πτυχίο τους πριν από 20-25 χρόνια!) και την προυπηρεσία (που είναι ύποπτο πώς αποκτήθηκε)!Η ουσία είναι πως τώρα που καταλαβαίνουν πού πάει η υπόθεση των διορισμών (δικαστικές αποφάσεις), τώρα θέλουν από κοινού κινητοποιήσεις και απαιτούν μαζικούς διορισμούς!Οξύμωρο εντελώς από κάποιους που κοίταζαν για χρόνια τους τους!
Έλεος πια, σταματά το ίδιο παραμύθι. Έχεις καταντήσει γραφική.Στην κινητοποίηση συμμετέχουν και σύλλογοι της πρωτοβάθμιας. Τη β/βαθμια την έχεις όλη χωρίς αποδείξεις στιγματισει όσον αφορά την προϋπηρεσία και όχι μόνο. Η α/ βαθμια από που κι όπου έχει προϋπηρεσίες με σκιές;Λες τώρα που οι δικαστικές αποφάσεις είναι εναντίον κάποιων, αποφάσισαν να κινητοποιηθουν. Αν δούμε λίγο καιρό πριν, κάποιος(άραγε ποιος;) που ακόμη τότε δεν είχε υπέρ του δικαστικές αποφάσεις καλούσε για κινητοποιησεις; Άσε λοιπόν στην άκρη την αλλά καρτ ανιδιοτελια και παραδεξου ότι τουλάχιστον κάνεις ότι και οι άλλοι. Αν υπήρχε σωστή επιτήρηση του forum έπρεπε να σε είχαν προ πολλού πετάξει έξω.