Σύνολο ψηφοφόρων: 179
0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί τόση φασαρία. Όλα έγιναν ακριβώς όπως τα είπα. Τι άλλο περιμένατε; Σήμερα θα σας αποκαλύψω και κάτι άλλο :ο διαγωνισμός σκοντάφτει στο ότι υπάρχουν παράνομες προυπηρεσιες, οι οποίες δεν σώζονται με το παρόν σύστημα. Τι σκέφτηκαν λοιπόν; Για να νομιμοποιησουν το νέο σύστημα, θα διορίσουν σε ένα φεκ την ειδική αγωγή με το νέο σύστημα και τις δικαστικές αποφάσεις μαζί!
Μακάρι Fani 35... Έχεις κάποια ενημέρωση σχετικά με τα μόρια ασεπ ή διατυπώνεις την γνώμη σου;
Τι άλλο θα ακουσουμε!!!Εβγαλε τον ασεπ παράνομο . Στην φυλακη και αυτοί, δικαστήριο και στον ασεπ γιατί έβγαλε πινακες αναπληρωτων με παράνομες προυπηρεσιες.Δικαστήριο σε οποιον δεν εδωσε στον γραπτό ασεπ του 2008. Οποιος εγραψε πανω απο 55 να μπει προεδρος δημοκρατίας
Σε αυτή την περίπτωση, όμως, δεν θα είναι σαν να έχουν στη διάθεσή τους ένα παραπάνω κριτήριο αξιολόγησης όσοι έχουν προλάβει να δώσουν γραπτό διαγωνισμό; Επομένως, νομίζω ότι σε μία τέτοια περίπτωση θα έπρεπε να κρατήσουν βαθμολογία όσοι έχουν γράψει στο παρελθόν και να γίνει διαγωνισμός για τους υπόλοιπους.
Τελικα θα γινουν οι προσληψεις!!!!Ολοι θα παρακαλατε να μην πεσει η κυβέρνηση
Εξαρτάται το πως θα μοριοδοτηθεί. Για παράδειγμα, τόσο καιρό τα μόρια πάνω από τη βάση λογαριάζονται ως μήνες προυπηρεσίας, χωρία κανένα πρόβλημα. Θα μπορούσε επίσης να μοριοδοτηθεί ως ακαδημαικό κριτήριο, ισοδύναμο πχ με ένα μεταπτυχιακό.
Ωστόσο, ανεξάρτητα από τη μορφή που θα μπορούσε να έχει η μοριοδότηση της επιτυχίας σε παλιό γραπτό διαγωνισμό, δεν νομίζω ότι η πρόταση για διενέργεια νέου γραπτού διαγωνισμού θα ήταν ιδιαίτερα δημοφιλής ... αυτή την εντύπωση έχω ...
Ενιαίο σύστημα στη γενική αγωγή και την ειδική εδώ βρίσκεται το ζουμί. Ξυπνήστε.