Σύνολο ψηφοφόρων: 179
0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Συνάδελφοι μου κάνει εντύπωση δεν βρέθηκε κανείς που να ζητήσει τον βαθμό Ασεπ;τοσα σχόλια στη διαβούλευση ,τόσα κόμματα,κανείς δεν το σχολίασε;
hkal ..λυπάμαι αλλά ουτε ένα κομμα σημερα δεν ανέφερε καν τον γραπτο ασεπ, δεν τον θελει κανενας, τους χαλανε τη σερμαγιά οι ασεπιτες... θέλουν πειθηνια όργανα στα σχολεία, οι διευθυνταδες και οι αιρετοι... να τους κάνουν ότι θέλουν και να τους χρησιμοποιουν όπως θέλουν..... τέτοιοι διαθέσιμοι ειναι πολλοι από εμας που για μια καρεκλα και κολοβαρεμα στο σχολειο και κολοτουμπες κανουμε ... να μην πω και τι άλλο κάνουμε.... έναν ασεπ όμως δεν θελουμε να γράψουμε...
Παράθεση από: PASAS123 στις Ιανουαρίου 08, 2019, 09:17:04 pmε ναι τα μπσ δδκτρ ειναι πληρωμένατους βαθμούς ανάλογος την παράταξη που ήσουν στη σχολή δε μας απασχολεί καθόλου , εκεί ήταν αξιοκρατίαμη τυχών πειράξετε τα μόρια μπσ δδκτρ, είναι ήδη χαμηλαΤα μεταπτυχιακα και διδακτορικα ειναι υπερεκτιμημενα και ειδικα οταν μιλαμε για μη συναφεια. Τα δευτερα πτυχια το ιδιο. Ενας με βαθμο πτυχιου 7 που ειναι ο μεσος αποφοιτος ελληνικου πανεπιστημιου θα παρει 8 μοναδες και το ασχετο μεταπτυχιακο θα παρει 20 δηλαδη διπλασιες μοναδες το μεταπτυχιακο απο το βασικο πτυχιο.
ε ναι τα μπσ δδκτρ ειναι πληρωμένατους βαθμούς ανάλογος την παράταξη που ήσουν στη σχολή δε μας απασχολεί καθόλου , εκεί ήταν αξιοκρατίαμη τυχών πειράξετε τα μόρια μπσ δδκτρ, είναι ήδη χαμηλαΤα μεταπτυχιακα και διδακτορικα ειναι υπερεκτιμημενα και ειδικα οταν μιλαμε για μη συναφεια. Τα δευτερα πτυχια το ιδιο. Ενας με βαθμο πτυχιου 7 που ειναι ο μεσος αποφοιτος ελληνικου πανεπιστημιου θα παρει 8 μοναδες και το ασχετο μεταπτυχιακο θα παρει 20 δηλαδη διπλασιες μοναδες το μεταπτυχιακο απο το βασικο πτυχιο.
Σιγά μην σκίσεις το καλσόν. Μα είναι δυνατόν να γράφονται αυτά...
Τι να πω αν και έχω προυπηρεσία και μεταπτυχιακό,ναι θέλω και τα μόρια Ασεπ,δεν μου χαρίστηκαν..άλλωστε γιατί να θέλουν αυτή την μερίδα δυσαρεστημένων...αρνούμσι να πιστέψω πως μέχρι τέλους δεν θα βρεθεί υποστηρικτής...
ούτε ο πρόεδρος της ΟΛΜΕ!!!!
.. γιατι ζοριζεσαι συναδελφε/φισσα ? εγω θα το σκισω το καλσον ..αλλα αλλοι ειναι τα ντουντουκια εδω μέσα... σε θιξαμε τους αιρετους? άναπληρωτάκια γι αυτο μας ειπαν.... γιατι μαλλον σαν και εσενα δεν το σκιζουν το καλσον ...
Αν και κατανοητό, ειλικρινά είναι ιδιαίτερα απογοητευτική η ανωριμότητα, ο εγωκεντρισμός και κυρίως ο ερειστικος και απαξιωτικός λόγος ατόμων που αυτοπροσδιοριζονται ως εκπαιδευτικοί. Προσπαθούμε να ενημερωθούμε και είμαστε συνεχώς αντιμέτωποι με όλους αυτούς τους ανουσιους, παιδαριώδεις και προσβλητικούς "διαλόγους". Όλοι εσείς που βρίζετε τις ειδικές κατηγορίες έχετε ιδέα από κοινωνική Παιδαγωγική και από κοινωνιολογία της εκπαίδευσης; (θέλετε να λέγεστε και εκπαιδευτικοί, το αξίες θα μεταφέρετε στους μαθητές σας, να βλέπουν το συμφέρον τους για δίκαιο;) Το ότι το νομοσχέδιο το βρίζουν όλοι σε αυτές τις συνθήκες πολυδιάσπασης, είναι για εμένα απόδειξη ότι είναι δίκαιο. Θα ήταν δίκαιο αν ξεκιναγαμε από μηδενική βάση. Αλλά επειδή 10 χρόνια τώρα τα σχολεία τα κρατάνε ανοικτά οι αναπληρωτές, έπρεπε πρώτα να διοριστούν αυτοί, γιατί είναι ζήτημα ΕΡΓΑΣΙΑΚΏΝ ΔΙΚΑΙΩΜΆΤΩΝ. Όπως δε συζητά κανείς να απολυθούν οι μόνιμοι για να δουλέψουν "αξιοτεροι", έτσι θα έπρεπε όλοι να διεκδικούμε τον διορισμό των αναπληρωτών, οι οποίοι 15 χρόνια τώρα αναπληρώνουν τους εαυτούς τους. Αν είχαμε κουλτούρα προάσπισης των εργασιακών δικαιωμάτων δεν θα ήταν τόσο χάλια οι συνθήκες για τους μη μόνιμους εκπαιδευτικούς, όπου και αν εργάζονταν.Και επιτέλους να υπάρξει η στοιχειωδώς ώριμη σκέψη, ότι το πρόβλημα μας είναι οι λιγοστοί διορισμοί και η συρρίκνωση του σχολείου (και προσεχώς η υπογεννητικότητα), και όχι ο συνάδελφος που μας πέρασε με τα συγκεκριμένα κριτήρια.Συγνώμη για το μεγάλο ποστ, αλλά μπουχτισα τόσους μήνες με όλη την χολή εδώ μέσα.
Χεσ.... για τους αιρετούς. Κατηγορείς και διαβαλεις ανθρώπους που εργάζονται και δε χρωστούν σε κανένα γι'αυτό. Όλους σε ένα σακί. Ντροπή σου κυρία μου.
Συναδέλφισσα,θα σταθώ στα παραπάνω σημεία του κειμένου σου γιατί είναι ίδιον της αμάθειας και αναποτελεσματικότητάς μας που (μας) φτάσανε,ΩΣ ένδειξη του ότι παρότι εσύ ειδικά δύνασαι να αρθρώσεις λόγο (έστω και "κουραστικό"-μακροσκελέστατο, δύσκολα να το διάβασε όμως κάποιο από τα δασκαλάκια που