0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Καλησπέρα σε όλους.Σήμερα σε ένα απο τα ΙΕΚ που διδάσκω, υπογράψαμε τις συμβάσεις και ενημερώθηκα απο τη διεύθυνση πριν υπογράψω για το εξής:Στις νέες συμβάσεις για το εξάμηνο που έληξε, δεν αναφέρει πουθενά την αντιμισθία για τους μη πιστοποιημένους εκπαιδευτές. Απλώς αναφέρει ότι η πληρωμή θα γίνει βάση νόμου (τον οποίο συγχωρέστε με αλλά δεν θυμάμαι καθότι μου γύρισε το μάτι ανάποδα). Γνωρίζει κάποιος συνάδελφος κάτι παραπάνω; Θα ήταν χρήσιμη κάθε βοήθεια.
με δυο λογια, οι μη πιστοποιημενοι θα πληρωθουν συμφωνα με το ωρομισθιο της τυπικης εκπαιδευσης. δηλαδη 9.30 ευρω
Ακριβώς ... και οι έχοντες Master - Πιστοποιημένοι θα πάει από 18 σε 11 με πρόχειρους υπολογισμούς.
master και πιστοποίηση ειναι 15 καθαρα. διδακτορικό και πιστοποίηση είναι 18 καθαρα μέχρι τώραθα αλλάξει κάτι? έχω μπερδευτεί..
Το ΦΕΚ καθορίζει ΣΑΦΩΣ και ΚΑΤΗΓΟΡΗΜΑΤΙΚΑ πως ΟΛΟΙ οι ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΕΣ ΕΝΗΛΙΚΩΝ πληρώνονται ΑΝΑΛΟΓΑ με τα ΤΥΠΙΚΑ προσόντα (Πτυχίο - Μεταπτυχιακό - Διδακτορικό)...Οτιδήποτα άλλο είναι ΠΑΡΑΝΟΜΟ...Είτε είσαι πιστοποιημένος είτε όχι, ΕΝΗΛΙΚΕΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΕΙΣ και όχι πιτσιρίκια για να πληρώνεσαι 9.30..
Που το είδες αυτό???..Πως το λες???...έχεις κάποιο νόμο στα χέρια σου ή κάποιο ΕΔΑΦΙΟ ή λες για να λες...Και βρες μου ένα νόμο που να διαχωρίσει την ποιότητα του Εκπαιδευτικού έργου των Πιστοποιημένων από τους μη...ΘΑ ΗΤΑΝ ΚΑΡΑΜΠΙΝΑΤΑ ΑΝΤΙΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΟ...Γιατί εάν ήταν κατώτερου επιπέδου, απλά ας μην τους προσελάμβαναν...Έλεος πλέον με την σπερμολογία του καθενός...Λες και η πιστοποίηση είναι το βραβείο Νόμπελ...Ουσιατικά μια βλακεία είναι..