0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Τότε, θα φτάσουμε στο εξής αναπόφευκτο ερώτημα: γιατί να διδάσκουν και οι ιστορικοί Αρχαία και Νέα Ελληνικά, Έκθεση και Λατινικά, που είναι αντικείμενα κατεξοχήν για φιλολόγους και γιατί όσοι έχουν τελειώσει το Φ.Π.Ψ. να θεωρούνται φιλόλογοι ή ιστορικοί και να διδάσκουν κανονικά και Ιστορία και γλωσσικά μαθήματα και Αρχαία και Λογοτεχνία;
Δεν είχα σκοπό να απαντήσω αλλά βλέπω ότι η κουβέντα συνεχίζεται.1) Εσείς έχετε αποδείξεις ότι τα κενά των ξενόγλωσσων ανά την Ελλάδα είναι πολλά;2) Όταν ο άμεσος προϊστάμενός σου, σου λέει να αφήσεις την ιστορία για να την αναλάβει ο ξενόγλωσσος που δεν συμπληρώνει τι σημαίνει;3) Οι β και γ αναθέσεις των φιλολόγων σε σχέση με αυτές των ξενόγλωσσων είναι σταγόνα στον ωκεανό.Είναι γνωστό ότι κάποιοι κλάδοι στα σχολεία περισσεύουν τη στιγμή που άλλοι έχουν έλλειμμα και εκεί διαπράττονται αδικίες. Αυτά τα γνωρίζουν λίγο πολύ οι πάντες.
Πάλι τιποτα σήμερα;
Απαραίτητη προϋπόθεση είναι η προσκόμιση από τον αναπληρωτή σχετικής βεβαίωσης από τα κατάτόπους λιμεναρχεία, που υποβάλλεται με δήλωσή του στη Διεύθυνση Εκπαίδευσης όπου αναλαμβάνειυπηρεσία, μετά τη λήξη του απαγορευτικού απόπλου.
Σε αλλους ειπαν αυτη την εβδομαδα..σε αλλους στις 5/10..τωρα αλλη ημερομηνια. Εγω παντως που πηρα μου εδωσαν αλλο τηλ να παρω κ τελικα ηταν γραμμη fax!!! Τουλαχιστον δεν μπηκαν στη διαδικασια να μου πουν ποτε...😆