0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Γιατί δεν αφαιρεσες την περιοχή ρε πουλάκι μου..... Αφού δεν ήθελες, τι την άφηνες;;; μέχρι τις 7 Γενάρη είχες δικαίωμα αφαιρεσης περιοχων
Είχαν πει συνάδελφοι ότι πέρυσι, ενώ δούλευαν ενισχυτική, καλέστηκαν σε πρωινό ωράριο και αρνήθηκαν χωρίς κανένα πρόβλημα. Εσύ γνωρίζεις ότι ισχύει το αντίθετο;
σωστα!συνεβη και σε μενα. με ειχαν καλεσει 3 μαρτη και δεν πηγα. προτιμησα την ενισχυτικη
Προσλήψεις 818 αναπληρωτών εκπαιδευτικών
Επίσης διατέθηκαν για πρόσληψη στη Σιβιτανίδειο Δημόσια Σχολή Τεχνών και Επαγγελμάτων, με απόφαση του οικείου Διοικητικού Συμβουλίου, πέντε (5) αναπληρωτές κλάδων ΠΕ82, ΠΕ86, ΠΕ87 και ΤΕ01.19.Γνωρίζετε πού μπορούμε να δούμε τις προσλήψεις στη Σιβιτανίδειο?
Εφοσον θελεις να παραμεινεις στην ενισχυτικη μπορεις χωρις ποινη.Εγω 2 φορες επελεξα να φυγω αλλα υπηρχαν και ατομα που εμειναν δεν εχει κυρωσεις οπου σε βολεψει.
Ανακοινωνονται οποτε το θυμηθουν στην ιστοσελιδα τους στις.ανακοινωσεις
Σε ευχαριστώ για την απάντηση. Και εγώ αυτό γνωρίζω, γι' αυτό και δε μπήκα στη διαδικασία να αφαιρέσω περιοχές. Το 3 Μάρτη, βέβαια, με προβληματίζει. Ελπίζω να μη σχετίζεται με την ποινή που ισχύει μέχρι το Φλεβάρη.
Να μπαίνεις στη διαδικασία να αφαιρέσεις περιοχές. Υπάρχουν και παιδιά που περιμένουν το δάσκαλο τους και συνάδελφοι την πρόσληψη τους. Τώρα πρέπει να περιμένουν επομενη φάση.