0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
κανείς;
η ποινη ισχυει μονο για φετος. ειναι το ιδιο με περσυ και προπερσυ
πες τα! κάθε χρόνο εδώ και τρια χρόνια βλέπω τον πίνακα να σταματά 10 άτομα κάτω απο εμένα. Είναι επιλογή του καθενός τι θα κάνει που θα πάει εαν θα αρνηθεί μια δουλειά αλλά απο τη στιγμή που δόθηκε φέτος αυτή η δυνατότητα, γιατι ρε παιδιά; Ή μάλλον θα σας απαντήσω με το γνωστό γνωμικό για την κατσίκα του γείτονα. Δεν κατηγορώ αλλά δεν αντέχω άλλο. Θα υπάρξει άλλη φάση για δευτεροβάθμια ειδικής;
Ναι μωρέ, έτσι σκέφτηκα, "Αφού μπορώ να αρνηθώ ποιος ο λόγος να αφαιρέσω περιοχές; Άσε που εξαιτίας μου θα μείνει και ένας συνάδελφος εκτός. Τι καλά;" Άκου να σου πω, το ότι σκέφτεσαι εσύ τόσο αρνητικά γα τους άλλους δε σημαίνει ότι λειτουργούμε και εμείς έτσι. Και φυσικά δεν κατηγορείς, αλλά μια χαρά πετάς τις κακίες σου. Στην τελική, δε σου επιτρέπω να βγάζεις τέτοια συμπεράσματα για το πρόσωπό μου, εφόσον δε με γνωρίζεις καν.Υ.Γ. Και για να μη σε αφήσω με την απορία, μια περιοχή μειωμένου είχα δηλώσει. Εκεί που μένω. Τελευταία στιγμή και για λόγους προσωπικούς που φυσικά δε σε αφορούν, αποφάσισα να παραμείνω ενισχυτική. Όχι ότι είμαι υποχρεωμένη να σου δώσω αναφορά, αλλά έτσι για το γα@@το, μιας και μου το παίζετε ξερόλες.
Καλέ τι ξερολες; Εσύ έγραψες ότι δεν μπήκες στον κόπο. Δεν έγραψες μου προέκυψε πρόβλημα. Δεν μπήκα στον κόπο να ασχοληθώ έγραψες.
Συγνώμη συναδέλφισα αλλά επειδή είμαι νέος, ποια είναι η ποινή που ισχύει φέτος; Ακόμα μέχρι πότε είναι το τελικό να παρουσιαστούμε; Τρίτη πρωί ή Τετάρτη. ευχαριστώ
Ανακοινωνονται οποτε το θυμηθουν στην ιστοσελιδα τους στις.ανακοινωσεις
Προσοχη.Ενισχυτικη και μειωμενου παραμενεις διαθεσιμος για ολη την χρονια αν αρνηθεις