0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Παιδιά λάθος. Έπρεπε να μπω στα στοιχεία πτυχίου κ να κάνω περιγραφή του σεμιναρίου.
Καλησπέρα και εγώ το έστειλα με μέηλ σήμερα στη ΔΔΕ, μου το καταχώρισαν ήδη και το βλέπω στον OPSYD και δε χρειάστηκε να κάνω κάτι η ίδια προσωπικά, ούτε μεταβολή στοιχείων αιτήθηκα ούτε τίποτα άλλο, το τακτοποιήσαν μόνοι τους. Άντε και γρήγορο και καλό διορισμό όλοι μας!
Το γιατί επέλεξα την εκπαίδευση δεν θα κάτσω να στο εξηγήσω από τη στιγμή που θεωρείς εκ των προτέρων ότι εκπαίδευση = αραλίκι, γιατί ότι και να σου πω δεν θα το καταλάβεις. Τι διάλογο περιμένεις να κάνεις με κάποιον όταν από την αρχή τον λες τεμπέλη; Δυστυχώς είσαστε πολλοί αυτοί που έχετε τέτοιες απόψεις, ο μόνος λόγος που σου απάντησα είναι γιατί
Δεν μου απαντάς γιατί δεν έχεις καμία δικαιολογία. Το έχω ξαναγράψει εδώ ότι αυτό το φαινόμενο με την εκπαίδευση μόνο στην Ελλάδα συμβαίνει. Μόνο εδώ έχει τόσους εραστές η εκπαίδευση. Σε άλλες χώρες πχ Αγγλία σε παρακαλάνε να πας εκπαιδευτικός Πληροφορική, Μαθηματικά, Φυσικές Επιστήμες, ενώ εδώ και η κουτσή Μαρία. Τυχαίο? Δεν νομίζω. Αυτό συνέβαινε και προ κρίσης. Και αυτό νευριάζει ορισμένους από εμάς που θέλαμε πραγματικά την εκπαίδευση από την εποχή που δίναμε Πανελλήνιες. Είναι απαίσιο να μην βρίσκεις θέση να διδάξεις επειδή τις πήραν τα κομματόσκυλα και άλλοι άσχετοι. Εγώ ούτε μονιμότητα θέλω, ούτε διορισμό θέλω, εγώ θέλω να διδάξω όχι να βιοποριστώ.Συνάδελφος είμαι λόγω ΠΕ19 αλλά μάλλον ως διορισμένος εσύ συναδέλφους λες μόνο τους δικούς σου.
Αφου περάστηκε το σεμινάριο σας αφήνει να κάνετε αίτηση για σμεα; γιατί εμένα όχι ακόμα, ενώ φαίνεται περασμένο. Πρέπει να εγκριθεί από υπουργείο;
Σύμφωνα με την προκήρυξη για τα ΣΜΕΑΕ αφορά μόνο καθηγητές Ειδικής αγωγής.
Στο δικό μου αίτημα για αλλαγή στοιχείων στο πτυχίο (κ της γυναίκας μου) εμφανίζει μη διεκπεραιωμένο. Μήπως πρέπει να κάνει κάτι κ η Δευτεροβάθμια; Εσύ έκανες μόνος σου την αλλαγή ή μέσω της Δευτεροβάθμιας; Ευχαριστώ.
Πάντως εγώ δεν μπορώ να καταλάβω γιατί κάποιος που μπορεί να βρει μια σοβαρή δουλειά στην αγορά (με 14 μισθούς) να κάτσει να ασχοληθεί με την εκπαίδευση και ειδικά ως αναπληρωτής.Πολυεθνικές εταιρείες όπως η EY, PWC, Accenture, προσλαμβάνουν πληροφορικούς, μαθηματικούς κλπ με πτυχία, μεταπτυχιακά και διδακτορικά με αρχικό μισθό (14 μισθούς) λίγο πάνω από 1000 ευρώ και με την προοπτική να φθάσει σε εξωπραγματικά επίπεδα όπως 9000~10000 ευρώ το μήνα για έναν partner.
Στην διεύθυνση πήγα για να δώσω και το δικαιολογητικό