0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Παιδιά μια ερώτηση θα ήθελα να κάνω. Εϊμαι κανονικά στην Ειδική τα τελευταία χρόνια και φέτος δήλωσα και στον πίνακα γενικής. Πρέπει να έχει γίνει κάποιο λάθος διότι όλα τα μόρια μου έχουν περαστεί και στη γενική παρά το ότι δεν έχω δουλέψει εκεί. Να απευθυνθώ κάπου ή να το αφήσω έτσι, παίζει να έχω συνέπειες αν δεν ενημερώσω την αρμόδια υπηρεσία;
Ναι, πρέπει να απευθυνθείς άμεσα στο Υπουργείο γιατί θα έχεις κυρώσεις!Όφειλες να τα γνωρίζεις αυτά αφού είσαι και πλήρες μέλος του pde.Να υποβάλλεις ένσταση και να ζητήσεις την αφαίρεση της μοριοδότησης, αν σου πουν ότι δεν γίνεται να επιμείνεις... έτσι κάνουν γιατί δεν ξέρουν καλά τους νόμους... Μη τους αφήσεις ήσυχους μέχρι να σου αφαιρέσουν τα μόρια!!!!! Μόρια της ειδικής και στα πέρασαν στη γενική;;;;; Απίστευτο! Θα βρεις το μπελά σου και θα σου ζητάνε και αναδρομικά!!!!
Δεν έχει τόσο σημασία ο απόλυτος αριθμός αύξησης των φιλολόγων ειδικών κατηγοριών, οι φιλόλογοι είναι ο πολυπληθέστερος κλάδος αναπληρωτών, για να κάνετε συγκρίσεις με άλλους κλάδους βρείτε τα αντίστοιχα ποσοστά αύξησης ή μείωσης υποψηφίων αναπληρωτών ειδικών κατηγοριών ή το ποσοστό των ειδικών κατηγοριών ανά κλάδο.