0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
''και αυτή η παραμυθα των κενών καλό ειναι να σταματήσει.'' Προφανώς όπως το έγραψες (και από ότι φαίνεται επιμένεις ακόμα) είναι παραμύθι. Γιατί κενά υπάρχουν και πολλά μάλιστα σε σημείο να μη γίνεται μάθημα.
Ηρεμια συναδελφοι.. Εμαθα οτι η πλειοψηφια των τεχνικων ειδ. που μπηκαν ενισχυτικη επαλ εχουν παρει τις ωρες της γενικης και τη μαθητεια την κανουν οι μονιμοι. Τωρα που θα κανει τις προσληψεις παλι μεσω ΠΔΕ ευελπιστουν να γυρισουν σε πληρους ωραριου. Καταλαβαινετε οτι οι χαμενοι της υποθεσης ειμαστε εμεις που δεν τσιμπησαμε τα κενα ως μειωμενου.
θα θελα να ξερα ο οπσυδ γιατι τρεχει παλι;;;;
προφανως παρεξηγηθηκε το νοημα των οσων εγραψα.... δικο μου λαθος ετσι οπως το εγραψα, αλλα βιαζομουν και επρεπε να φυγω.Εννοουσα το παραμυθι των κενων που ζητανε καθε λιγο και λιγακι τα ΠΥΣΔΕ ενω τα εχουν τριπλα και δεκαπλα.ΜΕ ΕΠΑΛ που εχω μιλησει, οι διευθυντες μου λενε οτι εχουν βαρεθει να τα δινουν και να τα ξαναδινουν.Δεν νομιζετε οτι ζητανε κενα μονο και μονο για να δημιουργουνται προσδοκιες προσληψεων και οχι γιατι (λεμε τωρα) οτι δεν τα ξερουν? Δηλαδη εσεις πιστεψατε οτι επειδη ζητησαν κενα, την δευτερα ξημερωνουν προσληψεις? πολυ καλο για να ειναι αληθινο λεω εγω...Οσο με αφορα,στα παιχνιδακια που κανουν οι τεχνοκρατες, τουλαχιστον αφηστε να κραταω μικρο καλαθι και να μην τρωω οτι πατατα σερβιρουν. Οταν ζητανε κενα απο την μια και απο την αλλη μιλαω με ατομο απο το υπουργειο και μου λεει δεν παιζει κατι, θα πιστεψω τα σεναρια που δημιουργουν καποιοι εσκεμμενα?
Τι εννοείς;
Εγώ τα έλεγα...Αυτό έγινε και στην περίπτωση των φιλολόγων και μάλιστα γνωρίζω εκ των έσω ότι τα κενά όταν ζητήθηκαν πριν λίγες μέρες και συγκεκριμένα στο νομό Ευβοίας για να μην αοριστολογώ οι διευθυντές δεν τα έδιναν με τη στήριξη της δδε λέγοντας ότι είναι οκ η λειτουργία του σχολείου...Από βδομάδα πρέπει να πιέσουμε και ενημερώσουμε τους αρμόδιους ...Το Εσπα και δεν ξέρω ποιον άλλον....
οταν λειπει το κουτακι για ενεργοποιηση απενεργοποιηση γινονται προσληψεις
Μήπως επίκεινται οι προσλήψεις για τα τυ;
είναι καθαρά δικό σου θέμα και ουδόλως με απασχολεί.
Είχαν πει κάτι τέτοιο; Είχα μείνει στην επόμενη φάση που θα γίνει τέλη του μήνα με αρχές του επόμενου.