0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Τηλ. Α Αθηνας. Μου ειπαν συμπληρωνουν κ οι μονιμοι, αλλα κληθηκααν λιγοτεροι απο οσους ζητησαν. Επισης, γιατι δεν εξηγει ο αιρετος που μιλουσε για 530 τι απεγιναν οι αλλες πιστωσεις; Γιατι εσπα υπαρχει. Επισης, ποιος 40αρης θα παει για 500
Επισης, αναβαθμιση δε γινεται. Ειναι εσπα. Μου το ειχαν πει περισυ που ημουν εσπα Πειραια.
αναβάθμιση γίνεται μόνο εντός ΕΠΑΛ σε β ή Γ λυκειου !!! Fiora έχω την εντύπωση πως κάπου διάβασα πως δεν διεκδικούν θέση στο πρωινό πρόγραμμα
ΔΕν γίνεται αναβάθμιση ούτε στον ίδιο νομό;
Αρα για δ φάση ισχύει ο εκκαθαρισμένος του Ignis και οι μειωμένου αν αναβαθμιστούν είναι μόνο στα Επαλ η αναβάθμιση. Οκ. Ευχαριστώ.
όχι ,διότι πες είσαι μειωμένου σε επαλ άρα ΕΣΠΑ ,δε μπορείς να γίνεις πλήρους συμπληρώνοντας ώρες από τον κρατικό προϋπολογισμό ...υπάρχει κολλημα
Αποκλείεται να προσληφθεί στη δ φάση και να παραιτηθεί από το Εσπα μειωμένο στα επαλ όποτε αυτή η θέση θα καλυφθεί σε επόμενη φάση επαλ;
παραμένουν στους πίνακες ?
Δυστυχώς οι πολυαναμενόμενες προσλήψεις στα ΕΠΑΛ δεν ήταν και τίποτα φοβερό τόσο όσον αφορά τον αριθμό όσο και για την ποσόστωση ΑΠΩ/ΑΜΩ . Εξακολουθώ να επιμένω (το έλεγα και χθες) πως έπρεπε να προηγηθεί μια γενναία φάση γενικής για να ξεκαθαρίσει τα πράγματα και μετά αυτό. Ελπίζω η επόμενη φάση να καλύψει τις όποιες αδικίες....