0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Εμένα στ υπουργείο γιατί μου είχαν πει πως δε γίνεται ? λόγω του ΕΣΠΑ !!!!???
Αν τελικά ισχύει αυτό που σου είπαν και όσοι προσληφθούν σε τ.υ θα μπορούν να γίνουν πλήρους στο νομό που θα προσληφθουν
Αν παραιτηθουν απ τα ΕΠΑΛ,νομιζω διαγραφονται.Επισης,μετα τη χθεσινη φαση,εχουν βγει απ τον πινακα,αρα δεν ειναι υποψηφιοι για τη Δ φαση.
Μου κανει εντυπωση...περισυ στον Πειραια μου ειχαν πει οτι εφοσον ημουν εσπα αμω δεν μπορουσα να αναβαθμιστω σε πληρους λογω εσπα. Τι να πω...αλλα λενε στον ενα αλλα στον αλλο...κ τιθεται κ σοβαρο θεμα. Διοτι, αν ειχα δικαιωμα αναβαθμισης, δεν το διεκδικησα βασει των οσων μου ειπαν.
Πρόσεξε τώρα !!! Ήμουν ενισχυτικη σε δισπροτιτο !
ο Πειραιάς δεν ξέρει τι του γίνεται κ στο λέω εγώ που τον δουλεύω από το 2012....Πέρισυ με καλούν ενισχυτική Πειραια, πάω.Μετά με καλούν ΤΥ συμπτωματικά στον Πειραιά αμω. Ρωτάω λοιπόν στη ΔΙΔΕ: αν πάω ΤΥ κ βγει κενό στον Πειραιά θα είμαι διαθέσημη για αναβάθμιση; ΟΧΙ λένε....Πωτά στο Υπουργείο: Ναι.Τελικά πήγα ΤΥ κ πράγματι αναβαθμίστηκα σε πλήρους μετά από 1 μηνά στον Πειραιά.Αυτά.
Το μόνο σίγουρο είναι ότι δεν καλύφθηκαν όλα τα κενά στα ΕΠΑΛ αφού Α Αθήνας και γ Αθήνας δεν πήραν ούτε έναν.προφανως δεν τους έφτασαν τα χρήματα. Ας ελπίσουμε σε κάτι άλλο