0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Καλησπέρα , γίνεται να είσαι αναπληρωτής με την τρίτη φάση και να δουλεύεις και στην ενισχυτική του ίδιου σχολείου; Το σύστημα δε θα έπρεπε να σε πετά απέξω αυτομάτως.
ακομα και αν καποιος εχει 15ωρες (πληρες) ενισχυτικη μπορει να παρει μεχρι 18 ωρες σε ΔΙΕΚ. αν το αναλυσουμε, μπορει να παρει 8 ωρες μεχρι το πληρες, δηλ. 15+8=23 και επιπλεον ενα 10ωρο. αν καποιος ειναι αναπληρωτης με 10ωρο μπορει να παρει αλλες 23 ωρες οπου θελει (εκτος ινεδιβιμ μετα τις 20).καλη τοποθετηση σε ολους!
Κέρκυρα ήδη πήραν τηλέφωνα και κάλεσαν τους καθηγητές να δηλώσουν αν επιθυμούν και να παρουσιαστούν τη Δευτέρα. Έγινε αυτό και και στην υπόλοιπη Ελλάδα. Ειδοποιήθηκαν τηλεφωνικά καθηγητές να επιβεβαιώσουν αν επιθυμούν ή όχι;
Καλησπέρα. Έχω έναν προβληματισμό και θα ήθελα την γνώμη σας. Συγκρίνοντας τον περσινό με τον φετινό πίνακα ενισχυτικής διδασκαλίας, παρατήρησα ότι πέρσι είχα θέση περίπου 2500 στον Γ πίνακα και το αμέσως επόμενο άτομο θέση περίπου 3000. Φέτος εγώ είμαι ειδική κατηγορία και το συγκεκριμένο άτομο με έχει προσπεράσει και μάλιστα πέρασε στον