0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Περι μεταθέσεων από τον Κορδήhttp://nekordis64.blogspot.com/2019/03/1532019.html
ΔΕΝ υποχρεούται από το καθηκοντολόγιο ο κάθε δ/ντης σχολείου να ενημερώνει το Σύλλογο για το τι δηλώνει ως οργανικά κενά.ΑΝ θελει , μπορεί να ενημερώσει όποιον/-α τον/την ρωτήσει. Αλλά και πάλι: ΑΝ ΘΕΛΕΙ. ΚΑΙ ό,τι και να του/της πει , δεν τον δεσμεύει ότι είναι και ό,τι πραγματικά δήλωσε (ως ώρες ανά ειδικότητα) για να κινηθεί κανείς νομικά τύπου: "ΜΑ μου είχε πει άλλα!!"Όσον αφορά τα "ξουράφια":ΔΕΝ υπάρχει δ/ντης εν Ελλάδι που να μην είναι καπάτσος (ΥΠΕΡ ΠΑΡΤΗΣ).Ό,τι και αν σημαίνει αυτό.
Αν υποεκτιμηθουν τα κενά σε αυτή τη φάση , πως θα γίνουν οι διορισμοί για το νέο σύστημα σε κανονικά κενά?
ας πω κι εγώ τη βλακεία μου : συμφωνώ για τη διαφάνεια και επαυξάνω. συγκεκριμένα κενά σε σχολεία για μετάθεση (*αλλά και αποσπάσεις με σύστημα αμοιβαίων από κεντρική βάση δεδομένων) , όπου θα φαίνονται όλα : κενά , μόρια, επιλογές όσων έκαναν αίτηση. με ένα κουμπί κουμπώνουν με τις προτιμήσεις γρήγορα και απλά. άιντε και μετά ένας αλγόριθμος για ολίγες παραπάνω θέσεις-μεταθέσεις για έκτακτες περιπτώσεις (εδώ θα μπουν αναγκαστικά και τα χατιράκια- ελλαντα είμεθα). ποιον δεν συμφέρει αυτό; γιατί δεν ευνοούνται οι αμοιβαίες με σύστημα προσφοράς-ζήτησης από το υπουργείο; και επαναλαμβάνω ΚΑΙ στις αποσπάσεις (πολλά πρακτικά προβλήματα θα λυθούν έστω και περιστασιακά : οικονομικά, έκτακτα, οικογενειακά , υπηρεσιακά σε περίπτωση προβληματικών συλλόγων-διευθυντών κλπ κλπ).