0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
ας πω κι εγώ τη βλακεία μου : συμφωνώ για τη διαφάνεια και επαυξάνω. συγκεκριμένα κενά σε σχολεία για μετάθεση (*αλλά και αποσπάσεις με σύστημα αμοιβαίων από κεντρική βάση δεδομένων) , όπου θα φαίνονται όλα : κενά , μόρια, επιλογές όσων έκαναν αίτηση. με ένα κουμπί κουμπώνουν με τις προτιμήσεις γρήγορα και απλά. άιντε και μετά ένας αλγόριθμος για ολίγες παραπάνω θέσεις-μεταθέσεις για έκτακτες περιπτώσεις (εδώ θα μπουν αναγκαστικά και τα χατιράκια- ελλαντα είμεθα). ποιον δεν συμφέρει αυτό; γιατί δεν ευνοούνται οι αμοιβαίες με σύστημα προσφοράς-ζήτησης από το υπουργείο; και επαναλαμβάνω ΚΑΙ στις αποσπάσεις (πολλά πρακτικά προβλήματα θα λυθούν έστω και περιστασιακά : οικονομικά, έκτακτα, οικογενειακά , υπηρεσιακά σε περίπτωση προβληματικών συλλόγων-διευθυντών κλπ κλπ).
Είναι επιτακτική ανάγκη κάτι τέτοιο γιατί συνάδελφοι δεν ξέρουμε κάθε φορά τι μας ξημερώνει. Έχουν διεισδύσει στο χώρο μας ανθρωποι με ψυχοπαθολογικα προβλήματα που νιώθω ότι η μόνη έννοια τους και ο μόνο λόγος ύπαρξης τους είναι πως θα φτιάχνουν πλεκτανες για να επικρατεί το δικό τους συμφέρον ή αυτό που νομίζουν ότι είναι συμφέρον. Ειδικά όταν είναι ενεργά μέλη κομματικής παραταξης,τα πράγματα είναι πιο σοβαρά...Στην δικιά μου δευτεροβάθμια ο αρχιδιαπλεκομενος διευθυντης , έχει πάρει σύνταξη και είναι πια σαν τον τρελό του χωριού. Όλη η δύναμη του ήταν οι δολοπλοκίες του.Οι νέοι συνάδελφοι δεν μπορούν ίσως να φανταστούν πόσα σουργελα έχουν διεισδύσει στον χώρο που χτίζουν καριέρες με τα κενά των μεταθέσεων, των αποσπάσεων και των αναπληρωτών. Αν και τελικά πιστεύω ότι κατά ένα περίεργο τρόπο επικρατεί δικαιοσύνη έστω και αργα, πρέπει να πιέσουμε για την δημιουργία μιας διαδικασίας πιο αυτοματοποιημένης.
Καλά πάμε... Άντε να δούμε πότε θα ξεμπερδεψουν από αυτό να πάμε στα επόμενα...https://www.esos.gr/arthra/61828/ta-vrontixan-oi-airetoi-apo-tin-epilogi-perifereiakon-dieythynton-ekpaideysis
Τα ΚΥΣΠΕ και ΚΥΣΔΕ συνεδριάζουν ασχέτως των συνεδριάσεων του Συμβουλίου Επιλογής.
Συνάδελφοι άλλες περιοχές με κενά που θ βρούμε!?όσοι ξέρουν ας ανεβάσουν