0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Στο δικο μου παντως σχολειο ο ψυχολογος παντα ειναι στο γραφειο καθηγητων και καθεται.Και μια στο τοσο μου ζηταει να παρει καποιον μαθητη μου για συνεδρια
Συνάδελφοι,συγνώμη,αλλά λόγω έλλειψης νομικών γνώσεων, έχετε πέσει θύματα παραπλάνησης. Παντού ο κ. Γαβρόγλου έχει δηλώσει πως θα προσλάβει 4500 εκπαιδευτικούς στην ειδική αγωγή. Αυτό είναι παραπειστικό, γιατί μόλις οι 1500 θα είναι εκπαιδευτικοί. Οι 3000 θα είναι διορισμοί Ειδικού
Στάζει μέλι η Κεραμέως... Τι ξεφτίλα είναι τούτοι... Μιλάμε για μίιιιιιιιιιιισος απέναντι στους εργαζόμενους..."Θα ήθελα να αναφερθώ στις προσλήψεις 4.500 εκπαιδευτικών και εξειδικευμένου προσωπικού στην ειδική αγωγή. Προσλήψεις στην ειδική αγωγή οι οποίες είναι πράγματι απολύτως απαραίτητες. Κύριε Υπουργέ, έχετε υπολογίσει ότι η σχετική δαπάνη ενδέχεται να είναι κατά πολύ αυξημένη, καθώς σε αυτό το ποσό δεν φαίνεται να έχει υπολογιστεί ούτε η προϋπηρεσία των εκπαιδευτικών αυτών, ούτε η οικογενειακή τους κατάσταση, ούτε τα πρόσθετα προσόντα τους, π.χ. μεταπτυχιακοί τίτλοι;»
H ξεφτίλα που ακριβώς έγκειται; σε ενοχλούν οι αλήθειες που λέει ;
Τοσα χρονια μας δούλευαν για διορισμους και γραπτο διαγωνισμό και τωρα έρχεται μια κυβερνηση που ΘΑ κάνει διορισμους και διαβαζω μερικους να πηγαίνουν κόντρα και να κανουν αντιπολίτευση στην κυβέρνηση. Το νερο μπήκε στο ρυακι θέλετε η δεν θέλετε κάποιοι.Υ.Γ Το ΘΑ=προϋπολογισμός 2019-2020 που θα ψηφιστεί αύριο