0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Να υποθέσω πως δεν εμπιστεύεσαι την ανεξαρτησία του ΑΣΕΠ?Αν όντως δεν την εμπιστεύεσαι να υποθέσω πως δεν θα κάνεις τα χαρτιά σου?Γιατί αν η δικαιοσύνη και το ΑΣΕΠ είναι στο μιλητό τότε πιθανόν να χάσεις τα λεφτά του παράβολου το λιγότερο και το περισσότερο είναι πως συμμετάσχεις σε μια διαδικασία που εκ των προτέρων ξέρεις ότι είναι στημένη και παρόλα αυτά συμμετάσχεις....YΓ. Αν όντως ισχύουν τα παραπάνω για σένα τότε απάντησε μου ότι θες απλά εγώ δεν το συνεχίζω.====================================================Και για να μην είναι το μήνυμα μου προσωπικό βλέπω ότι αλλού οι κατανομές θέσεων πάνε σφαιράτες σε ταχύτητα...https://www.minedu.gov.gr/news/39547-11-02-19-katanomi-150-theseon-gia-proslipsi-melon-dep-se-panepistimia-kai-plirosi-28-theseon-melon-dep-se-iatrikes-sxoles-kai-tmimata
Το ΑΣΕΠ ήθελε για τον γραπτό διαγωνισμό και τα προσόντα 10 μήνες. Από την προκήρυξη μέχρι το ΦΕΚ.Τώρα χωρίς τον φόρτο του γραπτού και με δεδομένο ότι βάση του νέου νόμου μπορεί να δεχτεί τα δικαιολογητικάπου έχει ήδη το Υπουργείο δεν θα προλάβει σε 6??
Το ΑΣΕΠ ήθελε για τον γραπτό διαγωνισμό και τα προσόντα 10 μήνες. Από την προκήρυξη μέχρι το ΦΕΚ.Τώρα χωρίς τον φόρτο του γραπτού και με δεδομένο ότι βάση του νέου νόμου μπορεί να δεχτεί τα δικαιολογητικάπου έχει ήδη το Υπουργείο δεν θα προλάβει σε 6?? Δεν ξέρω την απάντηση και στην τελική δεν έχει νόημα να κάνουμε εμείς τώραπροβλέψεις. Δεν έχουμε δει καν την προκήρυξη. Πάντως και παραπάνω από έξι μήνες να χρειαστούν, η ουσία είναι να έχει υπογραφεί η Κ.Υ.Α. με τον ακριβή αριθμό διοριστέων ανα ειδικότητα σε ειδική και γενική. Αυτό το περιμένουμε μετά τις μεταθέσεις. Εκεί θα κριθεί το παιχνίδι και όχι στο πότε θα βγουν οι οριστικοί.
Για το άλλο θέμα που λες δεν ξέρω αν θα βγει φέτος κάποιο αποτέλεσμα για διορισμούς γενικής (αν έχω διαβάσει σωστά το νόμο και το τι έχει γίνει). Εξάλλου για διορισμούς των επομένων δύο χρόνων αφού δεν πρόκειται να δώσει περιοχές διορισμού δεν έχει καν νόημα να μιλάμε πιστεύω για αυτούς (εδω ούτε καν στον προυπολογισμό δεν έχουν προβλεφθεί κονδύλια). Με λίγα λόγια δεν ξέρω και αν ο ΑΣΕΠ ασχοληθεί ιδιαίτερα με αυτούς της γενικής μιας και πιστεύω θα δώσει προτεραιότητα στην ειδική (εδώ αν κατάλαβα καλά μιλάνε και για δύο τουλάχιστον διαφορετικές προκηρύξεις (αλλη για γενική και άλλη για ειδική)Οσο για τις μεταθέσεις κλπ αν θέλουν τα ξέρουν αυτά από τέλη Μαρτη για τις ειδικότητες των εκπαιδευτικών τουλάχιστον. Τις μετατάξεις δεν τις βάζω στο παιχνίδι για ευνόητους λόγους (σιγά την διαφορά)
να προσθέσω κάτι μόνο επειδή το αναφέρετε συνέχεια και κατά τη γνώμη μου δεν είναι σωστό.μέχρι την ημέρα αιτήσεων η προϋπηρεσία θα μετρά, δλδ η φετινή θα μετρήσει κανονικότατα ( η όποια διανυόμενη π.χ. ως τέλη Απριλίου ) στην τελευταία μέρα αιτήσεων ανεξαρτήτως αν θα είναι σχολική περίοδος για αναπληρωτές ή όχι, θα είναι και το πάγωμα της προϋπηρεσίας , οπότε πλέον θα μιλάμε για κλειστούς πίνακες 3 χρόνων χρονικά δλδ θα ισχύει κάτι τέτοιο : ημέρες εργασίας // τέλος αιτήσεων // πάγωμα πινάκωνκαι εννοείται ότι την ημέρα που θα κλειδώσουν οι πίνακες ή παγώσουν θα ισχύει το ίδιο και για το όποιο μοριοδοτούμενο κριτήριο αν οι καινούριοι πίνακες γινόντουσαν αύριο θα μέτραγαν τα όποια κριτήρια ως σήμερα
Αν αναφέρεσαι σε αυτά που έχω γράψει εγώ επαναλαμβάνω για νέο σύστημα και πίνακες οριστικους από ασεπ ισχύει αυτό που λες.Αν οι αναπληρωτες πάνε μετά τις 15/7 με τους παλιούς πίνακες προφανώς τότε μιλάμε για ότι υπάρχει σε αυτούς μέχρι Αύγουστο του 2018
Αν πάμε με τους παλιούς πίνακες θα μετράει η φετινή προϋπηρεσία γνωρίζετε;
Σε ποιο σημείο του νόμου αναφέρεται η μεταφορά προϋπηρεσίας από γενική σε ειδική με μεταπτυχιακό;