*

Αποστολέας Θέμα: Νέο Σύστημα Διορισμών/Προσλήψεων -2019  (Αναγνώστηκε 316106 φορές)

0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.

Leviathan

• Επισκέπτης
Απ: Νέο Σύστημα Διορισμών/Προσλήψεων -2019
« Απάντηση #630 στις: Μαρτίου 16, 2019, 06:17:10 pm »
Και επειδή χαρακτηριστηκα ως κυβI ερνητικά καθοδηγουμενος, εγώ απλά να θυμισω ότι είχε ειπωθεί πως χθες 15 Μαρτίου θα είχε ανακοινωθεί η προκήρυξη από τον ΑΣΕΠ
« Τελευταία τροποποίηση: Μαρτίου 16, 2019, 06:21:01 pm από Leviathan »

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 08:21:12 »

xriana1

• Επισκέπτης
« Απάντηση #631 στις: Μαρτίου 16, 2019, 06:28:19 pm »
Θα μας πεις τελικά που το έκανες το μεταπτυχιακό ειδικής?
Το θέμα δεν είναι προσωπικό...δεν υπάρχει μεταπτυχιακό, δεν ξέρω σε τι αναφέρεσαι και δεν καταλαβαίνω τι σημασία έχει. Πάντως, αν με ρωτάς γενικά,  κάθε Ελληνικό σίγουρα πιο δύσκολο από αγορασμένο από Αμερικάνικο κι από πολλά άλλα.

Αποσυνδεδεμένος Aplas

• Προχωρημένο μέλος
  • **
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
« Απάντηση #632 στις: Μαρτίου 16, 2019, 08:12:52 pm »
Το θέμα δεν είναι προσωπικό...δεν υπάρχει μεταπτυχιακό, δεν ξέρω σε τι αναφέρεσαι και δεν καταλαβαίνω τι σημασία έχει. Πάντως, αν με ρωτάς γενικά,  κάθε Ελληνικό σίγουρα πιο δύσκολο από αγορασμένο από Αμερικάνικο κι από πολλά άλλα.
xaxaxxaaxaxaxxaaxaxxaaxaxaxxaxaxaaxxaxaaxxaxaxaxaxaaxaxxaxaaxxaxaaxxaaxxaxaxaaxxaxaaxaxaxaxaxaxax ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D

Αποσυνδεδεμένος kpet

• Πλήρες μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #633 στις: Μαρτίου 16, 2019, 09:56:21 pm »
 ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D

κάθε Ελληνικό σίγουρα πιο δύσκολο από αγορασμένο από Αμερικάνικο κι από πολλά άλλα.

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 08:21:12 »

Αποσυνδεδεμένος math22

• Ιστορικό μέλος
  • Φύλο: Άντρας
    • Προφίλ
« Απάντηση #634 στις: Μαρτίου 16, 2019, 11:39:56 pm »
Θα το ξαναπω και ας βαρεσετε.Εξυπνος στην Ελλαδα δεν ειναι αυτος που εχει 2 μεταπτυχιακα ,3 ασεπ και 30 χαρτια.Ειναι αυτος που βλεπει μπροστα,που εκανε σεμιναρια οταν εμεις κοιμομασταν,εκανε μεταπτυχιακα δωσε παρε ιταλιας βουλγαριας κυπρου.Αυτος ειναι εξυπνος σας αρεσει δεν σας αρεσει.Αυτος θα διοριστει ειτε αδικο ειτε δικιο δεν αφορα κανεναν.Αυτοι ειναι οι νομοι αρα τους ακολουθουμε.

Αποσυνδεδεμένος PASAS123

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
« Απάντηση #635 στις: Μαρτίου 16, 2019, 11:43:23 pm »
Θα το ξαναπω και ας βαρεσετε.Εξυπνος στην Ελλαδα δεν ειναι αυτος που εχει 2 μεταπτυχιακα ,3 ασεπ και 30 χαρτια.Ειναι αυτος που βλεπει μπροστα,που εκανε σεμιναρια οταν εμεις κοιμομασταν,εκανε μεταπτυχιακα δωσε παρε ιταλιας βουλγαριας κυπρου.Αυτος ειναι εξυπνος σας αρεσει δεν σας αρεσει.Αυτος θα διοριστει ειτε αδικο ειτε δικιο δεν αφορα κανεναν.Αυτοι ειναι οι νομοι αρα τους ακολουθουμε.

και οταν ειναι άδικοι τους ανατρέπουμε στα δικαστήρια , είτε αρέσει αυτό ή όχι

Αποσυνδεδεμένος afriendforyou

• Έμπειρο μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #636 στις: Μαρτίου 17, 2019, 12:05:25 am »
Ξέρω  ότι κάποιες ειδικότητες αλληλοκαλύπτονται  στα ΕΕΕΕΚ.  Οι ΠΕ71, οι δάσκαλοι της Ειδικής, στα ΕΕΕΕΚ  έχουν εξίσου Α' ανάθεση  τα Μαθηματικά και την Γλώσσα όπως οι Μαθηματικοί και οι Φιλόλογοι αντίστοιχα, κακώς κατά την γνώμη μου αφού τα ΕΕΕΕΚ ανήκουν στην δευτεροβάθμια εκπαίδευση. 
Είδα στο ΦΕΚ που παραθέτεις ότι σε πολλά ΕΕΕΕΚ  δίνουν οργανικά κενά και τις τρεις  παραπάνω ειδικότητες ίσως γιατί οι μαθητές ήταν πολλοί την χρονιά που δημοσιεύθηκε το ΦΕΚ. Αν όμως σε κάποια από αυτά τα  ΕΕΕΕΚ οι μαθητές έχουν λιγοστέψει  και είναι πλεονασμός να πάρουν ταυτόχρονα Φιλόλογο  και ΠΕ71 για την  Γλώσσα  ή Μαθηματικό και ΠΕ71 για τα Μαθηματικά  τι θα προτιμήσουν;

Κάποιος γνωστός μου, μου είπε, πως ίσως από φέτος να αλλάξει και αυτό που έχω σημειώσει με πορτοκαλί (λογικά προς το καλύτερο). Και μάλιστα η αλλαγή πιθανόν να εφαρμοστεί ΚΑΙ για τα κενά των μεταθέσεων. Αυτά μου είπε, αυτά λέω.

Λίγο που το έψαξα, οι οργανικές στα ΕΕΕΕΚ είναι πολύ παλιές
http://eeeek.chi.sch.gr/site/images/documents/law/fek1067b9-4-2012.pdf
Και φέτος ζητήθηκαν, όπως πληροφορήθηκα οργανικές βασει ωρων διδασκαλίας (όπως και στα υπόλοιπα σχολεία γενικής και ειδικής της Δευτεροβάθμιας).

Αποσυνδεδεμένος leon.

• Ιστορικό μέλος
  • Εθνική Ηθική Διαπαιδαγώγηση
    • Προφίλ
« Απάντηση #637 στις: Μαρτίου 17, 2019, 12:30:51 am »
Καπάτσος λέγεται αυτός που περιγράφεις. Έξυπνος λέγεται αυτός που λύνει π.χ. μαθηματικά προβλήματα. Ο τελευταίος μπορεί να 'ναι και τελείως αποτυχημένος στη ζωή. Πράγμα σύνηθες καθότι οι έξυπνοι χαρακτηρίζονται κι από έλλειψη προσαρμοστικότητος. Σ' αντίθεση με τους καπάτσους.

Αποσυνδεδεμένος math22

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #638 στις: Μαρτίου 17, 2019, 12:51:05 am »
Για τα εεεεκ ειχα ακουσει περσυ πως θα καταργησουν τους μαθημαρικους και φιλολογους...

Leviathan

• Επισκέπτης
« Απάντηση #639 στις: Μαρτίου 17, 2019, 08:55:22 am »
Καταρχάς καλημέρα σε όλους και όλες.
Θέτετε δύο ερωτήματα, τα οποία μπορώ να απαντήσω, μόνο βάσει εμπειρίας άλλου. Η εμπειρία μου λοιπόν από τα ΕΕΕΕΚ, είναι μέσω ενός Δ/ντη αυτών και μιας δυο επισκέψεων που έχω κάνει εκεί σε εκδηλώσεις. Αυτές οι επισκέψεις, με οδήγησαν στο να εκτιμήσω για τον εαυτό μου, πως η Ειδική Αγωγή δεν έιναι για όλους και σίγουρα όχι για μένα.
Λοιπόν πάμε  να τα πάρουμε ένα ένα με ότι ξέρω. Αρχικά το τι ισχύει:

Σύμφωνα με αυτό

https://edu.klimaka.gr/ekpaideytikoi/wrario-anatheseis/947-anatheseis-mathimata-ergasthria-eidikhs-agwghs-eeeek

Οντως οι αναθέσεις αλληλοκαλύπτονται και όχι οι δύο ειδικότητες δεν θα καταργηθούν.

Αν δείτε στην εγκύκλιο,

http://www.alfavita.gr/sites/default/files/2019-03/%CE%B5%CE%B3%CE%BA%CF%85%CE%BA%CE%BB%CE%B9%CE%BF%CF%822%CE%BF%CF%81%CE%B3%CE%B1%CE%BD%CE%B9%CE%BA%CE%B1.pdf

τα οργανικά κενά των δασκάλων, τα δίνει η Δβθμια στα ΕΕΕΕΚ. (Σελ 3, το κάτω κάτω πλαίσιο).

Το ΦΕΚ που παρέθεσα μα τα τότε οργανικά κενά δεν περιλαμβάνει την τελευταία ΣΤ τάξη.

Τώρα ξεκινάω το τι έχω μάθει βάσει εμπειρίας.

Τα τμήματα τα τελευταία χρόνια  στο συγκεκριμένο ΕΕΕΕΚ μένουν σταθερά. Οπότε και το σύνολο των ωρών σε αυτά εξίσου. Την θέση ΠΕ70 την έχουν για την κάλυψη των μαθημάτων Κοινωνικής Επαγγελματικής Αγωγής. Στο συγκεκριμένο ΕΕΕΕΚ, η θέση αυτή δεν καλύπτεται, ούτε ως λειτουργικό κενό. Στο ΕΕΕΕΚ λοιπόν αυτό, ναι μεν υπάρχει ένα Ω.Π., αλλά λόγω της ιδιαιτερότητας των μαθητών μιας και το επίπεδο τους ποικίλει, δεν μπορεί να εφαρμοστεί πρακτικά. Οπότε μένουμε στην αρχική μου πρόταση. Σύνολο τμημάτων οδηγεί σε σύνολο ωρών. Αν θέλετε λοιπόν να έχετε ια άποψη του τι γίνεται στα ΕΕΕΕΚ, πολλά από αυτά στις ιστοσελίδες τους δίνουν μια εικόνα του προσωπικού που τα στελεχώνει. Έστω και λειτουργικά.

« Τελευταία τροποποίηση: Μαρτίου 17, 2019, 09:59:17 am από Leviathan »

Leviathan

• Επισκέπτης
« Απάντηση #640 στις: Μαρτίου 17, 2019, 09:14:24 am »
Με την ευκαιρία να παραθέσω κάτι

ΕΦΗΜΕΡΙ∆Α TΗΣΚΥ
« Τελευταία τροποποίηση: Μαρτίου 17, 2019, 09:43:19 am από Leviathan »

Leviathan

• Επισκέπτης
« Απάντηση #641 στις: Μαρτίου 17, 2019, 09:28:56 am »
Τέλος για τα ΤΕ

Αντιγράφω από το νέο Νομοσχέδιο ΦΕΚ Τεύχος Α’ 13/29.01.2019 (Σελ. 180)

Απόσπασμα από Αρθρο 40.

γ) Σε ειδικώς οργανωμένα και καταλλήλως στελεχω-μένα Τμήματα Ένταξης (ΤΕ) που λειτουργούν μέσα στα σχολεία γενικής και επαγγελματικής εκπαίδευσης, και υποστηρίζονται από εκπαιδευτικούς των κλάδων ΠΕ 61 και ΠΕ 71, καθώς και από εκπαιδευτικούς των κλάδων ΠΕ 60, ΠΕ 70, ΠΕ 02, ΠΕ 03 και ΠΕ 04 που έχουν τα τυπικά προσόντα τοποθέτησης στην ΕΑΕ, ανάλογα με τη βαθμί-δα εκπαίδευσης ή και από εκπαιδευτικούς άλλων κλάδων εφόσον πρόκειται για μαθητές με προβλήματα όρασης ή ακοής. Τα ΤΕ λειτουργούν με δύο (2) διαφορετικούς τύπους προγραμμάτων:»

ΥΓ. Αυτά τα ολίγα σήμερα, από έναν άσχετο με ρόλο διασπαστικό που είναι επικίνδυνος και παραπληροφορεί. Εγώ τουλάχιστον το έχω δηλώσει, Ενα ξέρω, ότι τίποτα δεν ξέρω. Υπάρχει κάποιος εδω μέσα που να τα ξέρει όλα;

« Τελευταία τροποποίηση: Μαρτίου 17, 2019, 09:35:49 am από Leviathan »

Leviathan

• Επισκέπτης
« Απάντηση #642 στις: Μαρτίου 17, 2019, 09:53:48 am »
Αντε για να μην αφήνω και εκκρεμότητες, πριν είπα για προσωποπαγείς θέσεις. Το λοιπόν με το παρακάτω ΦΕΚ (3238/2018) τεύχος
« Τελευταία τροποποίηση: Μαρτίου 17, 2019, 09:55:25 am από Leviathan »

Leviathan

• Επισκέπτης
« Απάντηση #643 στις: Μαρτίου 17, 2019, 10:12:55 am »
Τέλος, για να το κλέισω οριστικά το θέμα των ΟΡΓΑΝΙΚΩΝ ΘΕΣΕΩΝ, που διαφέρουν από τα κενά σε σχολεία Δευτεροβάθμιας για ΟΡΙΣΤΙΚΕΣ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΕΙΣ κάτι πολύ διαφωτιστικό:

https://edu.klimaka.gr/ekpaideytikoi/prosklhseis/1710-metataxh-ekpaidevtikwn-sthn-prwtovathmia-ekpaidevsh

Αν οι οργανικές ήταν σε σχολεία, τότε οι θέσεις που άφησαν όλοι αυτοί στη Δευτεροβάθμια (με την μετάταξη τους τέλη του 2013, οι περισσότεροι), δεν θα καλύπτονταν από κανένα, μέχρι να ξανασυσταθούν οργανικές στα σχολεία. Από ότι θυμάμαι όμως,κάτι τέτοιο δεν έγινε και μια χαρά δόθηκαν τα σχολεία αυτά για οριστική τοποθέτηση άλλων εκπαιδευτικών στα μέσα του 2014 (εκτός αν οι μεταταχθέντες ήταν υπεράριθμοι ή στη διάθεση των ΠΥΣΔΕ).

YΓ. Επαναλαμβάνω ότι ασχολούμαι με την Δευτεροβάθμια, και οι αναφορές μου αφορούν κυρίως αυτή. Περί οργανικών θέσεων και υπηρεσιακών μεταβολών, των δασκάλων, νηπιαγωγών αλλά και των ειδικοτήτων της Πρωτοβάθμιας επειδή είναι αλλλουνου Παπά Ευαγγέλιο, ας γράψουν Παπάδες από άλλη ενορία.
« Τελευταία τροποποίηση: Μαρτίου 17, 2019, 11:55:18 am από Leviathan »

Pde.gr, © 2005 - 2025

Το pde σε αριθμούς

Στατιστικά

μέλη
  • Σύνολο μελών: 32871
  • Τελευταία: Arleta30
Στατιστικά
  • Σύνολο μηνυμάτων: 1182557
  • Σύνολο θεμάτων: 19473
  • Σε σύνδεση σήμερα: 617
  • Σε σύνδεση έως τώρα: 2144