0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Θα μας πεις τελικά που το έκανες το μεταπτυχιακό ειδικής?
Το θέμα δεν είναι προσωπικό...δεν υπάρχει μεταπτυχιακό, δεν ξέρω σε τι αναφέρεσαι και δεν καταλαβαίνω τι σημασία έχει. Πάντως, αν με ρωτάς γενικά, κάθε Ελληνικό σίγουρα πιο δύσκολο από αγορασμένο από Αμερικάνικο κι από πολλά άλλα.
κάθε Ελληνικό σίγουρα πιο δύσκολο από αγορασμένο από Αμερικάνικο κι από πολλά άλλα.
Θα το ξαναπω και ας βαρεσετε.Εξυπνος στην Ελλαδα δεν ειναι αυτος που εχει 2 μεταπτυχιακα ,3 ασεπ και 30 χαρτια.Ειναι αυτος που βλεπει μπροστα,που εκανε σεμιναρια οταν εμεις κοιμομασταν,εκανε μεταπτυχιακα δωσε παρε ιταλιας βουλγαριας κυπρου.Αυτος ειναι εξυπνος σας αρεσει δεν σας αρεσει.Αυτος θα διοριστει ειτε αδικο ειτε δικιο δεν αφορα κανεναν.Αυτοι ειναι οι νομοι αρα τους ακολουθουμε.
Κάποιος γνωστός μου, μου είπε, πως ίσως από φέτος να αλλάξει και αυτό που έχω σημειώσει με πορτοκαλί (λογικά προς το καλύτερο). Και μάλιστα η αλλαγή πιθανόν να εφαρμοστεί ΚΑΙ για τα κενά των μεταθέσεων. Αυτά μου είπε, αυτά λέω.Λίγο που το έψαξα, οι οργανικές στα ΕΕΕΕΚ είναι πολύ παλιέςhttp://eeeek.chi.sch.gr/site/images/documents/law/fek1067b9-4-2012.pdfΚαι φέτος ζητήθηκαν, όπως πληροφορήθηκα οργανικές βασει ωρων διδασκαλίας (όπως και στα υπόλοιπα σχολεία γενικής και ειδικής της Δευτεροβάθμιας).