0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Μιλώντας για αναπληρωτές, ναι, κάπως έτσι ειναι. Δεν είναι ρεαλιτστικό να πιστεύει κανείς ότι οι ΔΔΕ και ΔΠΕ θα ελέγξουν τη γνησιότητα των πάσης φύσης δικαιολογητικών για 150000 υποψηφιους αναπληρωτές. Ίσως να κάνουν prioritize και να ελέγχουν χαρτιά που αντιστοιχούν σε πολλά μόρια, όπως δεύτερα πτυχία, μεταπτυχιακά και διδακτορικά. Αλλά ότι θα ψαξουν ξένες γλώσσες, ECDL και επιμορφώσεις; Μου φαίνεται τελείως απίθανο.
Το "κόλπο" του ΑΣΕΠ είναι ότι δεν θα ελέγξει 150.000 αιτήσεις. Θα ελέξεις μόνο τους 4.500 διοριστέους. Αν βρει πλαστά πτυχία κλπ, αφαιρεί μόρια και πάει στον επόμενο.Έλεγχος γίνεται.Δείτε μόνο άλλαξαν τα αποτελέσματα από τα προσωρινά στα οριστικά στην προκήρυξη για τα δικαστήρια.
Στους άλλους ΑΣΕΠ πιστεύεις ότι όταν έβγαιναν σε 8μηνο τα οριστικα κάνανε ενδελεχή έλεγχο σε ξενόγλωσσα, πτυχία γυμνασίων πριν 20-30 χρόνια, προϋπηρεσιες από όλους τους ασφαλιστικούς φορείς και δεν θυμάμαι τι άλλο; Και σε αυτό το 8μηνο δεν ήταν ένας διαγωνισμός. Τα πτυχία δεν ρωτούσαν σχολεία; Δηλαδή το υπουργείο Παιδείας. Πάμε στο διορισμό; Όταν διοριζοσουν δεν ζητούσαν ξανά πτυχία και ιατρικές βεβαιώσεις και ποινικα μητρώα; Αν κάτι δεν πήγαινε καλά δεν πήγαιναν στον επόμενο; Στους αναπληρωτές δεν πάνε στον επόμενο σε επόμενη φάση;Εγώ είμαι ο τελευταίος πάντως εδώ μέσα ή από τους τελευταίους που έχω πει τέλη Αυγούστου οριστικά για 150000 κόσμο! Για την ακρίβεια δεν έχω πει ποτέ θα έχει οριστικούς για οτιδήποτε. Ειδικά για γενική μια χαρά βολεύεται με τους μεταβατικους. Αν δεν του βγει και για ειδική. Απλά το νέο σύστημα τρέχει ΕΦΟΣΟΝ δεησουν να βγάλουν την προκήρυξη!
Στους διορισμούς πιστεύω ότι θα ελέγξει τα δικαιολογητικά το ΑΣΕΠ. Εγώ (ίσως επειδή δεν προσβλέπω σε διορισμό!) εστιάζω στους αναπληρωτές.
Απάντησα πάνω. Θα σας ζητηθούν τα χαρτιά από Δνσεις και θα κάνουν έλεγχο σε βάθος χρονου.
Σε βαθος χρονου ? Να μην ειναι πολυ βαθυ γιατι θα πονεσει....
Τόση θλίψη για ενδεχόμενους διορισμούς, πως θα πιεις το πικρό ποτήρι με 3 (υποτίθεται) ΑΣΕΠ- ανεμικους στην πλάτη
Νεότερη ενημέρωση (κατά την άποψη μου το μόνο σημαντικό είναι αυτό για τα μεταπτυχιακά σε ΦΕΚ, τα άλλα λίγο πολύ γνωστά ήταν)https://www.alfavita.gr/ekpaideysi/285218_nea-enimerosi-akoma-kai-meta-toys-oristikoys-pinakes-asep-oi-monimoi-diorismoi
εεεεεε λογικό μόνο αυτό να είναι για εσένα σημαντικό .... τα άλλα που είναι οι μεθοδεύσεις του αφεντικού σου θες να περάσουν έτσι ε? δεν τρέχει τίποτα..... οχι καμάρι μου θα τα ακούσεις1ο Πρώτα οι οριστικοί πίνακες και μετά η κατανομή? γιατί; μήπως για να το στήσουν ; χαχαχαχα έχουν ξεφύγει!!!!!!! είναι το ηθικό πλεονέκτημα του αφεντικού!!!!!! ΚΑΤΑΝΤΙΑ2ο αυτό?? <<Τα Οργανικά κενά των εκπαιδευτικών πιθανά να μην ξαναζητηθούν, μιας και το Υπουργείο θα επικαιροποιήσει αυτά που δόθηκαν, μετά την διενέργεια των Μεταθέσεων..>>...... τι θα γίνει με τα ΤΕ στην
1) διάβασε την προκήρυξη2) Τα οργανικά κενά δεν ξαναζητουνται όπως ποτέ δεν έχουν ξαναζητηθει όλα αυτά τα χρόνια. Τώρα το κατάλαβες εσύ. Επικαιροοιηση τι σημαίνει; Ξέρεις; Η ανακοίνωση της ελμε έλεγε και για κενά σε ΚΕΣΥ... Το ξέχασες; Μόνο που δεν μπορούσαν να πΝε νεοδιοριστοι.... Και αυτό το ξέχασες;