0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Δεν το νομίζω αλλά οκ. Μιλάμε για κριτήρια που διαμορφώθηκαν σε συνεργασία με τον ΑΣΕΠ.
Θεωρώ ακραίο να αποκλείσει τόσο πολύ κόσμο ξαφνικά και χωρις προειδοποίηση και ενώ οι εν λόγω κυριοι υπόσχονταν μη αναδρομικη ισχύ. Μονοετή είναι και τα μεταπτυχιακα της Αγγλιας επίσης... Τόσος κόσμος που εργάζεται τόσα χρόνια θα βρεθεί μονομιάς στο πουθενά
Τότε φίλε μου και εγώ ειμαι γιατρός γιατί όταν η ιατρική ζητάγε 100 άτομα εγώ πέρασα τη βάση αλλά τύγχανε να μην είμαι στους 100 πρώτους. Και τότε δύσκολα θέματα είχε. Πως σου φαίνεται; Όταν ο ΑΣΕΠ ζητάει τόσους ανά ειδικότητα τόσους οφείλει να πάρει. ΤΕΛΟΣ. Αν λοιπόν τεθεί θέμα παρανομίας των εκτός ΑΣΕΠ, αυτομάτως πανε στον τάκο και οι παραπανισιοι. Ιδού η Ρόδος ιδού και το πήδημα.Και επειδή είσαι και εσύ σχετικός, φέτος αιτήσεις για αναπληρωτές δεν θα κάνετε... Αλλάξε το σύστημα...ΥΓ. Πως καρφωνεστε μερικοί όμως ε;
Ευσεβείς πόθοι ορισμένων. Κατατρομοκράτηση των νέων συναδέλφων. Ανύπαρκτο θέμα για συζήτηση τσάμπα χαίρονται ορισμένοι και ανησυχούν κάποιοι άλλοι. Τα θέματα συνάφειας είναι γνωστά.
ΦΕΚ A 13 – 29.01.2019, νόμος 4589/2019 με το Σύστημα Μόνιμων ΔιορισμώνΆρθρο 66Μεταβατικές διατάξεις5. Η διαπίστωση της συνάφειας των αντικειμένων διδακτορικών ή μεταπτυχιακών τίτλων σπουδών, σύμφωναμε την περίπτωση β΄ της παραγράφου 1 του άρθρου65 δεν απαιτείται, εφόσον η συνάφεια έχει κριθεί μεαπόφαση της επιστημονικής επιτροπής της παρ. 11 τουάρθρου 28 του ν. 4186/2013 (Α΄ 193) ή της ΔιεύθυνσηςΕ.Α.Ε. του Υπουργείου Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων, σύμφωνα με τις ισχύουσες κατά το χρόνο κρίσηςτης συνάφειας διατάξειςΣύμφωνα με το παραπάνω, για τα μεταπτυχιακά που έχουν ήδη κατατεθεί και κριθεί συναφή δεν θα υπάρχει θέμα.
Είναι ίδιο με το λινκ που έβαλα πιο πάνω ή έχει κάποιο που μου διαφεύγει;Εγώ βλέπω ότι δεν μπαίνουν προϋποθέσεις για να μετρήσουν κάποια μεταπτυχιακά χωρίς πρακτική άσκηση κατ' εξαίρεση. Μεταπτυχιακά λιγότερα από 4 εξάμηνα θα μετράνε μόνο για μισθολογική εξέλιξη αλλά όχι για συμμετοχή στον ΑΣΕΠ ή στους ενιαίους πίνακες διοριστέων/αναπληρωτών.