0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Πολύ σωστό να συνταξουμε ένα κείμενο διαμαρτυρίας.. Από την άλλη πόσοι είμαστε αυτοί που ανήκουμε στο 40% τελικά; δεν είναι όλοι οι επιτυχόντες του ασεπ του 2008 αλλά θα ήταν λογικά ένας αριθμός που θα ακολουθούσε από τον τελευταίο διοριστεο. Τουλάχιστον στην ειδικότητα μου αλλά 148 άτομα.. Άραγε θα δικαιωθούν όλοι οι επιτυχόντες του 2008 η τελικά όσοι συμπληρώσουν τον αριθμό των αντισυνταγματικων θέσεων με βάση σειράς πίνακα; Αυτές είναι κάποιες απορίες που γεννιούνται..
Γεια σας, έχω σειρά κατάταξης 1018 και ενδιαφέρομαι να συμμετάσχω στις νέες προσφυγές. Τι πρέπει να κάνω, που να απευθυνθώ;
Στην αρχική σελίδα του ΑΣΕΠ πηγαίνεις στο Πολίτες και από το μενού που σου ανοίγει επιλέγεις Διαγωνισμοί. Στη νέα σελίδα που σου ανοίγει, οι διαγωνισμοί των εκπαιδευτικών βρίσκονται στη σελίδα 14. Κάνοντας κλικ στο διαγωνισμό που αντιστοιχεί στην ειδικότητά σου, σου εμφανίζει τα γενικά στοιχεία πχ έτος, αριθμός κτλ. Ανάμεσα στις ενότητες του πίνακα ‘Αποτελέσματα’ και ‘Δελτία τύπου’ έχει την επιλογή ‘Δείτε όλους τους πίνακες’. Κλικάροντας εκεί, θα σου εμφανίσει μία νέα σελίδα. Εκεί στον πίνακα οριστικά αποτελέσματα υπάρχει ένα αρχείο .zip το οποίο και θα πρέπει να κατεβάσεις και να ανοίξεις για να δεις τη σειρά σου.
Αν θέλεις να δεις τη σειρά κατάταξής σου. στείλε μου σε πμ ονοματεπώνυμο και ειδικότητα για να το δω και να σου πω