0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Οποίος δικηγόρος σου είπε ότι το εύλογο είναι 5 χρόνια θέλει να σου φάει λεφτά . Ότι κανείς δικαστικά καντο όχι με αυτόν σε δουλεύει . Πιστεύω θα δώσει και άλλο χρόνο όχι 5 όμως . Όταν βγει το εύλογο οποίος προσφύγει δεν έχει μεγάλες πιθανότητες .
Οχι. Η αποφαση αυτη του ΣτΕ θα καθορισει ποιοι απο αυτους που εχουν ηδη προσφυγει θα θεωρηθουν εντος η εκτος ευλογου.
Δεν έχω προσφύγει με κανέναν από τους δύο. Άσχετοι είναι. Γνωστοί. Ο ένας είναι ο δικηγόρος του άντρα μ με τον οποίο έχει κερδίσει πολλές δικές για αποζημίωση από Τροχαίο. Ο άλλος είναι ο άντρας μιας φίλης. Εγώ με χατζηφωτη είμαι κ μάλιστα έκανα προσφυγή το 2016.
Φαντάζομαι αφού οι αντισυνταγματικες θέσεις μας από 40%, 24μηνο κτλ είναι 156 σύνολο όπως τα είχα υπολογίσει.. Διορίζονται 8 από εμάς.. Οπότε 148 οι υπόλοιπες αντισυνταγματικες που διεκδικούμε.. Λες να είμαστε παραπάνω Πε06;
Λοιπόν, μετά απο σχετικό ψάξιμο οι αντισυνταγματικοί διορισμοί για εμάς (ΠΕ06 ) δεν ήταν 156 άτομα , αλλά 108 (το 40% των 228 θέσεων που είχαν δοθεί στον ΑΣΕΠ είναι 91+ 17 άτομα που υπάρχουν στις αποφάσεις διορισμών 2009-2015 σύνολο 108 άτομα )
Ελπιζω να εχετε υπολογισει και ασεπιτες που διοριζοντουσαν και με 40% ή 24μηνο για να επιλεγουν πρωτοι. Αυτες τις θεσεις θα πρεπει να τις συμπεριλαβετε στον ασεπ αφου μεινανε κενες.