0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Μιλάς για τη νέα προσφυγή για συμπληρωματικούς μετά το διορισμό των συναδέλφων;;;;
Νομίζω ότι το σκεπτικό που υπάρχει βασίζεται σε δύο πράγματα. Πρώτον, ότι για λόγους ισονομίας, θα πρέπει να συμπεριληφθούν όλοι όσοι έχουν καλύτερη σειρά κατάταξης από τον τελευταίο δικαιωθέντα που διορίστηκε. Και δεύτερον, όπως ανέφερα παραπάνω, το δικαστήριο θεωρεί ότι όλοι οι επιτυχόντες ΑΣΕΠ έχουν αδικηθεί όλα αυτά τα χρόνια.
Ναι η κοινή λογική αυτό λέει κ γω έτσι πιστεύω. Απ την άλλη όμως πως γίνεται κ διορίστηκε άτομο στην ειδικότητα μας με σειρά 2000+ που σίγουρα δεν ανήκε σε 40%,24μηνο, 30μηνο;;
Ναι, αλλά η no.hope, αν έχω καταλάβει καλά, μιλάει για προσφυγές ακόμα και ατόμων που βρίσκονται μετά τον τελευταίο διορισθέντα. Μπορεί να έχω καταλάβει λάθος...
Όχι δεν κάνεις λάθος αυτό εννοω
Προσωπικά το θεωρώ απίθανο. Δλδ θα διορίσει 5000 νηπιαγωγους , 3300 φιλολόγους , 2000 αγγλικής κτλ. Μου φαίνονται εξωπραγματικά τα νούμερα...
μήπως κατάλαβες κάτι λάθος από όσα σου είπε ο δικηγόρος.... Φιλικά στο λέω....ψαξτο λίγο.... Για τη νέα προσφυγή πρέπει να έχεις έννομο συμφέρον...αν ο τελευταίος που διορίζεται έχει σειρά 100 δεν μπορεί τώρα να προσφύγει κάποιος με σειρά 101....
μήπως είναι λίγο υπερβολικά τα νούμερα που παραθέτεις;;;;
Ναι κ γω αυτό θέλω να το ψάξω... Γιατί είμαι λίγο μετά τον τελευταίο δικαιωθεντα. Οπότε δε ξέρω τι να κάνω πια γιατί κ όταν βγήκε η 527 έλεγαν ότι μπορούν να κάνουν προσφυγη(και να χουν ελπίδα δηλ.) όσοι ανηκαν στο ποσοστό που καλύφθηκε αντισυνταγματικα κ τελικά διοριστηκαν τώρα άτομα που βρίσκονταν πολύ πιο πέρα απ αυτό το ποσοστό. Οπότε κ τώρα δεν είναι κάτι σίγουρο κ ξεκάθαρο... Εκτός και αν δεν το χω καταλάβει εγω