0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
κανένας δρόμος για τους υπόλοιπους δεν είναι ανοιχτός. .Μην παραμυθιαζετε τους συναδέλφους για να επιτύχετε τους διορισμούς σας..πουθενά δε μπορουν να πατήσουν για να διοριστούν γιατι απλά δεν είχατε αμετάκλητες δικαστικές αποφάσεις, αλλά έγιναν ξεκάθαρα με πολιτική βούληση. ΑΣΕΠ ξέρετε δε δώσατε κ επιτυχατε μόνο εσείς. .ας σταματήσουμε επιτέλους την καραμέλα με τους προυπηρεσιακηδες. Απευθυνθείτε σε δικηγόρο που δεν έχει αναλάβει τους διορισμούς των 480.τα πράγματα Είναι πολύ διαφορετικά από αυτό που μας παρουσιάζουν γνωστοί δικηγόροι που ανέλαβαν τους διορισμούς τους κ έχουν ατομικό συμφέρον.
Και βάλτε και άλλες χιλιάδες από το 2006 και 2004 (επιτυχών σε τρεις) ακόμη και από το 2002!!! Αυτούς τους νόμους τους καταπατούσαν με τις ευλογίες κάποιων κάτω από τη μύτη μας...η τύφλα μας! Φυσικά και πιστεύω πως θα δικαιωθούν και άλλοι ασεπίτες. Καιρός όποιος δεν έχει δώσει ποτέ, αν και μπορούσε, να ανησυχεί. Έρχεται η μέρα που όλοι θα ζητούν διαγωνισμό γραπτό! Δεν διαφημίζω κανέναν δικηγόρο. Νοήμονα όντα είμαστε και ξέρουμε να κρίνουμε μελετώντας οι ίδιοι τα γεγονότα κι όχι εμπιστευόμενοι ανώνυμους χρήστες των σόσιαλ και των φόρουμ. Ας συμβουλευτείτε δυο τρεις νομικούς και να καταλήξετε στον κατάλληλο.
Οι προηγγουμενοι ακυρωθηκαν απο του 2008
Νομίζω πως το ΣΤΕ θα αποφανθεί και το 2006
Δηλ. μπορεί από δω κ πέρα να γίνουν ενέργειες για τους αντισυνταγματικους διορισμούς του 04 και 06 η αναφέρεσαι μόνο σ αυτούς που έχουν ήδη προσφύγει κ περιμένουν απόφαση για τους συγκεκριμένους διαγωνισμούς;
Εγώ πάλι να ρωτήσω, πόσο εκτιμάτε ότι θα "ανοίξει" το εύλογο διάστημα;
Κι εγώ αυτό πιστεύω, χωρίς να έχω κάποια ενημέρωση, νομίζω ότι θα δικαιωθούν κι άλλοι συνάδελφοι. Πιο πολλές πιθανότητες δίνω στους εκπρόθεσμους του 2008 που έκαναν προσφυγή μέχρι το καλοκαίρι του 2018.
Σύμφωνα με την δική μου πληροφόρηση, αναμένεται πριν το καλοκαίρι.