0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Αυτές κι αν είναι σκανδαλώδεις αποσπάσεις. Ούτε καν αίτηση δεν έχουν κάνει όσοι/ες πήραν απόσπαση για ΣΔΕ. Κι εγω δλδ που ήθελα να κάνω δε μου δίνεται η δυνατότητα. Πέρσι μπορεί οι συγκεκριμένοι να είχαν τα μόρια. Φέτος ποιος λέει οτι τα έχουν; Μπορεί μέσα σε ένα χρόνο να έχω πάρει διδακτορικό στην Εκπαίδευση Ενηλίκων. Εμένα ποιός θα με δικαιώσει; Κανένας. Οπότε μη λέτε οτι "δεν έγιναν αποσπάσεις" γιατί θα χαζέψω. Ο Γαβρόγλου, που λέγεται οτι δε θέλει να κάνει προεκλογικές αποσπάσεις "χωρίς μόρια" να φανταστώ οτι τώρα του χτύπησε το ηθικό καμπανάκι. Πέρσι δεν υπήρχε πρόβλημα αν ήταν βυσματικές. Αν κάτι δείχνει είναι οτι δεν τον ενδιαφέρει να γίνουν στην ώρα τους οι αποσπάσεις, αλλά να φανεί οτι δεν κάνει προεκλογικές κινήσεις. ΠΟΙΟΝ μωρέ κοροϊδευει; ΠΟΙΟΣ υποφέρει εκτός από τους εκπαιδευτικούς, που θα τρέχουν πάλι τελευταια στιγμή να κανονίζουν σπίτια και μετακομίσεις και ξενοδοχεία και αεροπορικά; Αντε μην πω καμιά κουβέντα και κόψουν το σχόλιο..
Κανονικά έκαναν αίτηση οι άνθρωποι το 2018 για απόσπαση σε ΣΔΕ με αντικειμενική μοριοδότηση. Ο νόμος εδώ και πολλά χρόνια ορίζει να γίνονται ανανεώσεις (συνήθως μία) κι αυτό γιατί τα ΣΔΕ δεν έχουν οργανικές και πρέπει κατά το νομοθέτη να υπάρχει ένα κάποιο σταθερό προσωπικό κι όχι να αλλάζει κάθε χρόνο εξ' ολοκλήρου. Του χρόνου που θα έχεις επιπλέον μόρια κάνε αίτηση κι εσύ. Ή μπορείς να κάνεις στις συμπληρωματικές στα κενά που δίνονται κάθε χρόνο.
Πού δημοσιεύτηκαν αυτές οι ανανεώσεις αποσπάσεων;
Όχι συνάδελφε, δεν το δεχομαι. Ας οριζόταν οτι οι αποσπάσεις είναι για 2 χρόνια. Να ξέρουμε τι μας γίνεται δηλαδη! Επειδή του νομοθέτη του στρόφαρε εκείνη τη στιγμή να βάλει αυθαίρετα οτι μπορούν να γίνουν ανανεώσεις, εμείς είμαστε οκ με αυτό. Άσε που το φεκ λέει και άλλα περί ανανέωσης οτι ..." Με απόφαση του Υπουργού Παιδείας και Θρησκευμάτων ύστερα από πρόταση της Γενικής Γραμματείας Διά
Η Α Αθήνας Δ.Ε έβγαλε χρονοδιάγραμμα για τοποθετήσεις βελτιώσεις κλπ με ημερομηνίες μέσα στο μήνα πριν τις εκλογές. Προφανώς θα έχουν πληροφήρηση από το Υπουργείο ότι τελικά θα ζητηθεί εξαίρεση για τις υπηρεσιακές μεταβολές.
δεν ξέρω,αλλά υποθέτω οτι αφού δεν έχουν αρχίσει ακόμα τις διαδικασίες αποσπάσεων, δεν χάνεις κάτι να στείλεις μια αίτηση ανάκλησης στο ΚΥΣΔΕ.