0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Εαν τα μόρια μου είναι περισσότερα απο τα δικά σου πως θα γινει να παρεις εσυ απόσπαση και εγω να μην είμαι στη λιστα.
ερώτημα: ποιος ο λόγος να μην ανακοινωθούν οι αποσπάσεις στα σχολεία πριν από τις εκλογές και να μας ταλαιπωρούν μέσα στο κατακαλόκαιρο, αφού τώρα που θα τις βγάλουν δεν έχουν ανακοινωθεί για τους φορείς;
γιατι επρεπε να ειχαν γινει πρωτα ολες οι εντος τοποθετησεις σε οργανικα κενα, σε καθε ΠΥΣΔΕ-ΠΥΣΠΕ. κατι που ηταν αδυνατο να συμβει εντος του Ιουνιου λογω εκλογων -> απαγορευση υπηρεσιακων μεταβολων.
Συγνωμη αλλα οι βελτιωσεις θεσεις δεν επηρεαζουν τον αριθμο των λειτουργικων κενων καθε πυσδε!!!
@ernestoτοποθετησεις σε οργανικα κενα εγραψα συναδελφε. αλλο πραγμα οι βελτιωσεις θεσεων που αναφερεις.ο αριθμος των λειτουργικων κενων προσδιοριζεται αφου τελειωσουν οι τοποθετησεις στα οργανικα κενα
Σωστά, εκτός και πουν ότι είναι έτοιμες και για τους φορείς και εκκρεμούν υπογραφές. Και τώρα επανέρχεται το ερώτημα: ποιος ο λόγος να μην ανακοινωθούν οι αποσπάσεις στα σχολεία πριν από τις εκλογές και να μας ταλαιπωρούν μέσα στο κατακαλόκαιρο, αφού τώρα που θα τις βγάλουν δεν έχουν ανακοινωθεί για τους φορείς;
Τα λειτουργικά κενά για αποσπάσεις και για πρόσληψη για αναπληρωτές είναι απαραίτητο να διεκπεραιωθούν μετά τις τοποθετήσεις των εκπαιδευτικών που βρίσκονται στο ΠΥΣΔΕ αρμοδιότητας. Οι πίνακες Α που αποστέλλονται στις σχολικές μονάδες και υπογράφονται από τον Διευθυντή της σχολικής μονάδας επεξεργάζονται και μεταπίπτουν στους