0 μέλη και 5 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
τελικα θα μας πει κανεις, τι κανουμε απο τα δυο για τροποποιηση των περιοχων αποσπασης? Τι επιλεγουμε, επανεξεταση ή τροποποιηση? Ποιος το εκανε?
Eλπίζω και εγώ πως έχει καταγραφεί κανονικά.. Δεν είδα να εμφανίζει κάπου κάτι τύπου"οριστική υποβολή αίτησης επανεξέτασης".
Πάντως η Ζαχαράκη φιγουράρει σε όλα τα εκπαιδευτικά sites κομψη και σίγουρη για τον εαυτό της
Μην αγχώνεσαι, αν πατήσεις στο κουμπι "εξαγωγή σε pdf" θα δείς οτι η αίτησή σου έχει τον ιδιο αρ πρωτ με την αρχικη ημερομηνια και απο κατω έχει την ημερομηνια τροποποιησης με τα ΠΥΣΔΕ αλλαγμενα (αν τα αλλαξες)
Πάτησα εξαγωγή σε pdf και μου βγάζει πάνω δεξιά τον ίδιο αριθμό πρωτοκόλλου και ''ημερομηνία υποβολής:12-4-2019'', ''ημερομηνία τροποποίησης:18-7-2019''.Πουθενά δεν εμφανίζει τη σημερινή ημερομηνία δηλαδή 14-9-2019.Να ανησυχώ;;!Αν έχει σημασία, ζητώ απλά επανεξέταση χωρίς να έχω αλλάξει τα δύο ΠΥΣΔΕ προτίμησης
Λεωνίδα αυτό συμβαίνει γιατί δεν τροποποίησες στην ουσία την αίτησή σου τώρα, απλά ζητάς επανεξέταση της ίδιασ αίτησης απο 18-7-19, γράφοντας τους λόγους στο κουτάκι. Άν αλλάξεις τα ΠΥΣΔΕ, θα σου βγάλει και σημερινή ημερομηνία τροποποιησης.
Σ'ευχαριστώ για την απάντηση! Φαίνεσαι σίγουρος/η γι'αυτό που γράφεις, ελπίζω να είναι έτσι και να έχει όντως καταγραφεί η αίτηση επανεξέτασης Θα μπορούσαν βέβαια να έχουν διαμορφώσει έτσι τη φόρμα ώστε να είναι εμφανής η νέα τροποποίηση και να μη μας πιάνει και εμάς αυτή η ανασφάλεια!
Επιμένω!!! Γιατί δεν ανοίγει το opsyd για υποβολή αιτήσεων επανεξέτασης και για τους εκπαιδευτικούς της ειδικής! Έχουν προσληφθεί αναπληρωτές σε θέσεις μονίμων και εξακολουθούν να υφίστανται λειτουργικά κενά! Υπάρχει κάποιος/α συνάδελφος/συναδέλφισσα που να έχει την ίδια ακριβώς απορία; Κατά τα άλλα έβγαλαν και εγκύκλιο και μας δουλεύουν κανονικότατα.
Όποιος/-α επιθυμεί απόσπαση σε δομή ειδικής σε άλλο ΠΥΣΔΕ, εφόσον δεν πήρε απόσπαση στην πρώτη φάση, ΑΣ κάνει τώρα την αίτηση για ΠΥΣΔΕ επιλογής του,Και μετά (εάν κ εφόσον) την πάρει την απόσπαση, θα αιτηθεί την τοποθέτησή του σε δομή ειδικής όταν πάει εκεί:Με το παλιό καλό τρόπο (ως το σχ. έτος 2011-12 που "άνοιξε" για πρώτη η δυνατότητα απόσπασης ειδικά για δομή ειδικής).
Πώς γίνεται αυτό; Μπαίνω στο σύστημα και υποβάλλω νέα αίτηση; Εγώ ανήκω οργανικά στην Ειδική Αγωγή και απλώς ζητώ απόσπαση σε ΣΜΕΑ-ΚΕΣΥ. Μπορώ να κάνω νέα αίτηση; Μπορείς να με κατευθύνεις;