0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Την μείωση των αποσπάσεων των εκπαιδευτικών κατά τουλάχιστον 278 άτομα ανακοίνωσε το Υπουργείο. Αυτό εννοούν. Πήραν απόσπαση φέτος 278 λιγότεροι. Και δεν προβλέπεται άλλος γύρος αποσπάσεων.Τα περί ρουσφετιών τα βρίσκω απαράδεκτα εγώ ως εκπαιδευτικός. Εγώ βλέπω λιγότερες αποσπάσεις σε βιβλιοθήκες και άλλους φορείς χωρίς ταυτόχρονα να γίνεται πρόσληψη γραμματειακής υποστήριξης. Στα σχολεία κάλυπτε με αναπληρωτές, στα υπόλοιπα πως;
Επικοινώνησα με το τμήμα αποσπάσεων στο Υπουργείο και μου είπαν ότι δεν έχουν πάρει ακόμα την υπουργική απόφαση που εγκρίνει τις όποιες αποσπάσεις εγκρίθηκαν. Φυσικά δεν ήξεραν να μου πουν και ονόματα.
Εδώ λέει ότι θα ξαναγυρίσουν στις τάξεις 300 αποσπασμένοι σε φορείςhttps://instanews.gr/84174/politiki/to-telos-toy-megalyteroy-roysfetioy.html
Μα κάθε υπουργός μειώνει 20% τις αποσπάσεις κάθε χρόνο τα τελευταία 10 χρόνια.200% μείωση όχι αστεία!
Ρε Παιδια αληθεια τώρα εχει πει σε κανεναν κανας αιρετος αν πηρε;αν ειναι να τους πιεσουμε να μας πουν εστω τηλεφωνικά. Εγω,πιστευω και οι αλλοι ειναι σε μια ασκοπη μαλλον αναμονη να βγαλω εισητηριο ή οχι