0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Εγώ πάλι δεν θέλω να παίρνω τηλέφωνο αιρετούς που φαντάσου πόσα τηλέφωνα δέχονται τη μέρα οι άνθρωποι για να ρωτήσω το προφανές, τα ονόματα των αποσπασμένων. Αυτό είναι δουλειά της διοίκησης. Άσε που μπορεί η υπουργός να κόψει και μερικά ονόματα στο τέλος και να χαρώ τσάμπα, με δάυτους όλα να τα περιμένεις...
Στο υπουργείο παιδείας παίζουν με τις τάπες των βαρελιών περιμένοντας το ουίσκι να ωριμάσει...
Εγω εστειλα σε αιρετο πηρα την αρνητικη μου απαντηση.ευχομαι τα καλύτερα στους υπολοιπους
https://www.minedu.gov.gr/publications/docs2019/146317%CE%952_20-09-2019_%CE%A5%CE%91_%CE%91%CE%9D%CE%91%CE%9A%CE%9B_%CE%A4%CE%A1%CE%9F%CE%A0_%CE%91%CE%A0%CE%9F%CE%A3%CE%A0.pdfΣυλλυπητήρια...
Επιστροφή στην υπερβυσματική κανονικότητα της ΝΔ ... δεύτερη φάση αποσπάσεων χωρίς μόρια για τους εκλεκτούς .... για εξαιρετικά σοβαρούς λόγους υγείας. Τώρα γιατί τόσα γνωστά ονόματα κομματόσκυλων αρρώστησαν ξαφνικά φέτος δεν μπόρεσα να καταλάβω...
Πως λέτε να στείλουμε τις ενστάσεις; Στο site του Υπουργείου έχει μπροστα το e-Αίτηση, Ηλεκτρονικό πρωτόκολλο. Λέτε να τις στείλουμε εκεί προς το ΚΥΣΔΕ; Αν θέλετε να τα στείλουμε κάπως οργανωμένα.