0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Εσύ απ' ότι καταλαβαίνω την πήρες την απόσπαση ε? Πες μας σε παρακαλώ ειχες συνηπηρετηση ή κάτι έκτακτο??? Συγγνώμη αλλά σαν πολλά τηλέφωνα σε αιρετούς δεν παίρνεις; χωρίς παρεξήγηση... Εμείς δηλαδή που δεν ξέρουμε αιρετούς είμαστε χαμένοι? Τουλάχιστον μιλάς στους αιρετούς για τους υπόλοιπους που δεν ικανοποιήθηκε η αίτηση μας....
Τα τηλέφωνα των αιρετών έχουν δημοσιοποιηθεί κι όποιος ενδιαφέρεται, τα βρίσκει, τα σημειώνει ή τα προσθέτει στις επαφές του και τα χρησιμοποιεί όποτε χρειάζεται. Δεν το γνωρίζεις αυτό; Για τα υπόλοιπα δεν έχω να πω κάτι, καθώς είναι γνωστό αν ανήκω σε όσους κοιτάζουν τον εαυτούλη τους μόνο ή αντίθετα αν ενημερώνω το σύνολο των συναδέλφων. Καλύτερα να είσαι επιφυλακτική και καχύποπτη με άλλους!
Τα τηλέφωνα των αιρετών έχουν δημοσιοποιηθεί κι όποιος ενδιαφέρεται, τα βρίσκει, τα σημειώνει ή τα προσθέτει στις επαφές του και τα χρησιμοποιεί όποτε χρειάζεται. Δεν το γνωρίζεις αυτό; ...
Δηλαδή εδώ προτείνει τρόπο για να προωθήσουμε το αίτημα μας; Εγώ ξέρω ότι πρέπει η υποβολή των αιτηματων μας να υπόκειται σε διαδικασία καθορισμένη και για όλους....
Έτσι ακριβώς είναι, συνάδελφε, τη νόμιμη και καθορισμένη διαδικασία ακολουθούμε όλοι (ή σχεδόν όλοι), άλλο που το Υπουργείο φέτος κάνει αβάντες στους αναπληρωτές και επιλέγει να γυρίζουν με μια βαλίτσα στο χέρι ανά την Ελλάδα οι μόνμοι! Το ρ. "χρησιμοποιεί" που έγραψα, δε δηλώνει τίποτε παραπάνω από το ότι μπορείς να τηλεφωνήσεις σ'έναν αιρετό και να ενημερωθείς π.χ. για το πότε θα γίνουν οι μεταθέσεις. Δεν κρύβεται πίσω από κάθε λέξη που χρησιμοποιώ δόλος! Ήμαρτον!
Πόσοι συνάδελφοι παίρνουν τηλέφωνα σε αιρετούς για να ενημερωθούν για δεδομένες διαδικασίες με προβλεψιμο χρόνο; Δεν θα απασχολούσε κανείς αιρετό για επουσιώδη θέματα αλλά για μειζονος σημασίας. Θα ήταν πιο λογικό να πεις ότι περιέγραψα την δύσκολη κατάσταση μου στον αιρετό και για αυτό με βοήθησε και πήρα απόσπαση. Απλά δεν είμαστε όλοι εύκολοι στα τηλέφωνα και με δεδομένο ότι την ώρα που εσύ ζητάς κάτι που δικαιουσαι ξεχωριστά από τους άλλους, δεν λειτουργείς συναδελφικά γιατί κάποιος άλλος μπορεί να έχει ακόμα μεγαλύτερη ανάγκη!Παράθεση από: Σπουργίτι στις Σεπτεμβρίου 30, 2019, 06:24:19 pmΔηλαδή εδώ προτείνει τρόπο για να προωθήσουμε το αίτημα μας; Εγώ ξέρω ότι πρέπει η υποβολή των αιτηματων μας να υπόκειται σε διαδικασία καθορισμένη και για όλους....Παράθεση από: βερα στις Σεπτεμβρίου 30, 2019, 07:57:16 pmΚάποιος παίζει σε δύο ταμπλό. Άρα ας λείπουν τα τηλέφωνα και ας ακολουθούμε ολοι τις διαδικασίες που καθορίζουν οι εγκύκλιοι κάθε φορά....
Κάποιος παίζει σε δύο ταμπλό.
Πόσοι συνάδελφοι παίρνουν τηλέφωνα σε αιρετούς για να ενημερωθούν για δεδομένες διαδικασίες με προβλεψιμο χρόνο; Δεν θα απασχολούσε κανείς αιρετό για επουσιώδη θέματα αλλά για μειζονος σημασίας. Θα ήταν πιο λογικό να πεις ότι περιέγραψα την δύσκολη κατάσταση μου στον αιρετό και για αυτό με βοήθησε και πήρα απόσπαση. Απλά δεν είμαστε όλοι εύκολοι στα τηλέφωνα και με δεδομένο ότι την ώρα που εσύ ζητάς κάτι που δικαιουσαι ξεχωριστά από τους άλλους, δεν λειτουργείς συναδελφικά γιατί κάποιος άλλος μπορεί να έχει ακόμα μεγαλύτερη ανάγκη!Άρα ας λείπουν τα τηλέφωνα και ας ακολουθούμε ολοι τις διαδικασίες που καθορίζουν οι εγκύκλιοι κάθε φορά....
Άρα ας λείπουν τα τηλέφωνα και ας ακολουθούμε ολοι τις διαδικασίες που καθορίζουν οι εγκύκλιοι κάθε φορά....Συγγνώμη για την παρέμβαση: δεν είμαι μόνιμη, ούτε ακόμα έχω προσληφθεί ως αναπληρώτρια (απλώς επιτυχούσα ΑΣΕΠ). Η συνάδελφος gia96 προσπαθεί να βοηθήσει όσους μονίμους βρίσκονται στην ίδια θέση με αυτή. Δεν είναι δικηγόρος για να ασχολείται συνεχώς με τους νόμους και τα "παραθυράκια", ούτε και συνάγεται από όσα μηνύματα διάβασα συμπέρασμα ότι έχει "βολευτεί". Απλώς προσπαθεί. Προφανώς και οι υπόλοιποι μόνιμοι συνάδελφοι μπορούν να πράξουν το ίδιο.Καλή επιτυχία σε όλους.
Εδώ ξεχνάνε οι ίδιοι οι μόνιμοι ότι μέχρι χθες (κυριολεκτικά) ήταν αναπληρωτές, το υπουργείο δεν θα το ξεχάσει;;;;Α... και ευχαριστούμε για την επισήμανση ότι δεν πρόκειται να δούμε διορισμό για πολλά χρόνια! Μην το ξεχνάμε έτσι; Τώρα πια δεν είμαστε όλοι το ίδιο!
Όσοι παίρνουν απόσπαση, παίρνουν βάση μορίων, που τα βλέπουν όλοι (εκτός από τους κατά προτεραιότητα) κι αυτό είναι γνωστό!Όλοι οι συνάδελφοι έχουν ανάγκες, από τη στιγμή που ζητούν απόσπαση, μετάθεση κλπ. και οι αιρετοί είναι πρόθυμοι να ενημερώνουν για τα ζητήματα που μας απασχολούν.
Έτσι ακριβώς είναι, συνάδελφε, τη νόμιμη και καθορισμένη διαδικασία ακολουθούμε όλοι (ή σχεδόν όλοι), άλλο που το Υπουργείο φέτος κάνει αβάντες στους αναπληρωτές και επιλέγει να γυρίζουν με μια βαλίτσα στο χέρι ανά την Ελλάδα οι μόνμοι! Το ρ. "χρησιμοποιεί" που έγραψα, δε δηλώνει τίποτε παραπάνω από το ότι μπορείς να τηλεφωνήσεις σ'έναν αιρετό και να ενημερωθείς π.χ. για το πότε θα γίνουν οι μεταθέσεις. Δεν κρύβεται πίσω από κάθε λέξη που χρησιμοποιώ δόλος! Ήμαρτον![/quoteΔίνει αβάντα στους αναπληρωτές! Τι είναι αυτα; Υπάρχουν περιοχές που οι μόνιμοι δεν αφήνουν παραθυράκι για αναπληρωτες όχι γιατί είναι ο τόπος κατοικίας τους αλλα επειδή δίνουν πολλά μορια. Προτιμούν να πηγαινοερχονται χιλιό μέτρα κάθε μέρα παρά να πάρουν αποσπαση στη πόλη τους.