0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Τελικα η προυπηρεσια θα μεταφερθει ολοκληρη απο τη γενικη στην ειδικη η θα μεταφερθει μονο απο την ημερομηνια που αποκτηθηκε το μεταπτυχιακο ειδικης η το σεμιναριο ειδικης; Επισης αν εξαντληθει ο κυριος πινακας θα διορισουν μονιμους και απο τον επικουρικο;Διοτι σε μερικες ειδικοτητες υπαρχουν ελλειψεις και προσλαμβανουν αρκετους και απο τον επικουρικο.
Να κάνω μια ερώτηση. Το δεύτερο μεταπτυχιακό δεν μοριοδοτείται σε αυτη την προκύρηξη; Εγώ για παράδειγμα έχω πιστοποιητικό ειδική αγωγής για ένταξη στους επικουρικούς και 2 μεταπτυχιακά άσχετα από την ειδική αγωγή. Τι δηλώνω και τι μοριοδοτείται;
Κάτω από το THE UNIVERSITY OF MICHIGAN γράφει τπτ?Εμένα ENGLISH LANGUAGE INSTITUTE. Κάτω στη μέση έχει κ χρυσή βούλα με ένα λυχνάρι. Το πήρα το 2008. Αυτό το ENGLISH LANGUAGE INSTITUTE είναι που δεν ταιριάζει με το παράρτημα του ΑΣΕΠ που βγήκε 17/1/2019.Στα πιο παλιά παραρτήματα δεν είχε παρένθεση και ήταν όλα οκ.
Η δήλωση περιοχών θα γίνει μετά την κατάρτιση των προσωρινών πινακων;
Φωτοτυπία ταυτότητας και πτυχίου....Τα γράφω στην Υποενότητα 1 χωρίς να τα καταθέσω εφόσον έχω λογαριασμό στον opsyd;
Αντιγράφω από την πρόσκληση του υπουργείου ( τα κεφαλαία δικά μου)«οι υποψήφιοι οφείλουν: (α) Να ΚΑΤΑΓΡΑΨΟΥΝ τα ήδη καταχωρισμένα και επικυρωμένα πεδία/στοιχεία στον ηλεκτρονικό τους φάκελο στο Ο.Π.ΣΥ.Δ., τα οποία επικαλούνται για την απόδειξη του, κατά περίπτωση, προσόντος/κριτηρίου/ιδιότητας»Παρακάτω γράφει«Δεν απαιτείται η (εκ νέου) ΥΠΟ