0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
kinegire θα βγουν οι πινακες ειδικης μεχρι τελη αυγουστου τι πιστευεις?
Να κάνω μια ερώτηση. Το δεύτερο μεταπτυχιακό δεν μοριοδοτείται σε αυτη την προκύρηξη; Εγώ για παράδειγμα έχω πιστοποιητικό ειδική αγωγής για ένταξη στους επικουρικούς και 2 μεταπτυχιακά άσχετα από την ειδική αγωγή. Τι δηλώνω και τι μοριοδοτείται;
Καλημέρα.... ρε παιδιά τια θέλει να πει εδώ? ..από το φεκ της προκύρηξης εαε ... " Α2) Ως δεύτερο πτυχίο Α.Ε.Ι. ή ως δεύτερος μεταπτυχιακός τίτλος σπουδών νοείται το πτυχίο ή ο μεταπτυχιακός τίτλος σπουδών, αντίστοιχα, ο οποίος δεν αποτελεί τυπικό προσόν διορισμού για τον κλάδο για τον οποίο τίθεται υποψηφιότητα."
Δηλαδη θα βγουν οριστικοι πινακες χωρις ελεγχο ασεπ;Ειναι δυνατον;Μηπως θα δουν τα χαρτια οσων διοριζονται στο μελλον;Εγω πηγα χθες τα χαρτια μου η υπαλληλος οπως τα πηρε τα καταχωρησε οπσυδ χωρις κανενα ελεγχο
Αντιγράφω από την πρόσκληση του υπουργείου ( τα κεφαλαία δικά μου)«οι υποψήφιοι οφείλουν: (α) Να ΚΑΤΑΓΡΑΨΟΥΝ τα ήδη καταχωρισμένα και επικυρωμένα πεδία/στοιχεία στον ηλεκτρονικό τους φάκελο στο Ο.Π.ΣΥ.Δ., τα οποία επικαλούνται για την απόδειξη του, κατά περίπτωση, προσόντος/κριτηρίου/ιδιότητας»Παρακάτω γράφει«Δεν απαιτείται η (εκ νέου) ΥΠΟ
Σε ποιά Διεύθυνση πήγες; Εγώ πήγα στη Δευτεροβάθμια Α' Αθήνας την πρώτη μέρα και δεν ανέβηκε τίποτα στο ΟΠΣΥΔ. Το μόνο που έκαναν είναι να μου δώσουν αριθμό πρωτοκόλλου.
συγγνωμη δεν το εθεσα καλα.Εννοω οτι δεν εκανε καποιον ελεγχο.Οχι δεν περαστηκαν στον οπσυδ ακομα
Λίγη προσοχή μόμο στη διατύπωση, γιατί αν συνέβαινε, (ή συμβεί κάτι τέτοιο επί σκοπού από υποψηφίους σε συνεργασία με συγγενείς/φίλους τους που τυχόν δουλεύουν σε Δ/νσεις), αποτελεί ενέργεια που επισύρει άλλου τύπου νομικές ευθύνες.
Οτι να ναι.Με κλειστο οπσυδ πως να τα περασει και γκομενος μου να ηταν ο υπαλληλος.Παντου βλεπεις θεωριες.Ελα στην πραγματικοτητα.Το καταλαβαμε το παιχνιδακι σου...Φανερωθηκε με την εμμονη σου σε δικαστηρια και καταγγελιες
Ασε τις μυγες.Ο καθενας ειναι υπευθυνος των πραξεων του και τι θα καταθεσει.Δεν εχει αναγκη απο σενα να κανεις μαθηματα τιμιοτητας.Ολοι ξερουμε οτι ο Ελληνας εχει στο dna του την λαμογια.Απο εκει και περα ακολουθεις τους νομους.Αυτα παμε παρακατω γιατι θα κουρασουμε.Ολα καλα
Ωραία μέχρι εδώ ... στην ταυτότητα τι συμπληρώνω στη στήλη προσόν/κριτήριο /ιδιότητα; Επίσης την προυπηρεσία την περνάω αναλυτικά ή συνολικα;