0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Ζητησα βεβαίωση προυπηρεσίας από Ινεδιβιμ για το σδε που δουλεύω όμως μου έστειλαν μέχρι και τον Απρίλη..Έχει συμβεί και σε κάποιον άλλο αυτό; Δεν πρέπει να υπολογίσουμε και τις ώρες μέχρι 24/5;
Όχι. Αφού είσαι πλήρους δεν παίρνεις κτ έξτρα σε μόρια απ΄το ΣΔΕ.Και εγώ ίδια περίπτωση είμαι.
Είσαι σίγουρη;Γιατί στο σχολείο μας μια συνάδελφος μου είπε ότι μετράει κανονικά...
Όταν έχεις 1 μόριο προϋπηρεσίας το μήνα από την αναπλήρωση, δεν μπορείς να πας πιο πάνω.Φυσικά και μετράει η ωρομισθία στα ΣΔΕ ως 8 ώρες την εβδομάδα, αλλά όχι όταν είσαι ΑΚΩ.
Σ ευχαριστώ πολύ..Εγώ είμαι πλήρους ωραρίου και θα είχα κάνει την αίτηση αλλά περίμενα την βεβαίωση από σδε γιατί μου είπε μια συνάδελφος ότι μετράει και να βάλω και τις ώρες αυτες..
Δεν θα μετρήσουν. Αλλά εσύ βάλε ότι νούμερο θες στο κουτάκι. Ο έλεγχος θα γίνει αποκλειστικά από το OPDYD.
Αφού είσαι ΑΚΩ δεν μπορείς να γράψεις πάνω από 1 μόριο το μήνα. Άρα δεν έχει νόημα για σένα η ωρομισθία των ΣΔΕ.
«Τα στοιχεία των ηλεκτρονικών αιτήσεων των υποψήφιων εκπαιδευτικών, μελών Ε.Ε.Π. και Ε.