0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Για τους πίνακες της ειδικής δηλαδή δεν θα μπορέσω να το καταθέσω;
Καλησπέρα σε όλο το forum. Είμαι ΠΕ02 και σκέφτομαι να κάνω σεμινάριο Ειδικής Αγωγής για διάφορους λόγους, όχι μόνο για τον πίνακα επικουρικής. Ήθελα ωστόσο να ρωτήσω, αν ποτέ ξανανοίξει αυτός ο πίνακας και έρθουν να προστεθούν όσοι όλα αυτά τα χρόνια κάνουν μεταπτυχιακά και σεμινάρια, θα μπουν στην κατάταξη με βάση τη χρονολογία κτήσης του πτυχίου (όπως στον πίνακα γενικής), του μεταπτυχιακού ή του σεμιναρίου; Τί ισχύει στον πίνακα που υπάρχει τώρα; Ευχαριστώ.
Ευχαριστώ πολύ, αν και σκέφτομαι ότι ίσως να είναι 'άδικο' για όσους πήραν μεταπτυχιακό πχ ή έκαναν κάποιο σεμινάριο να μη μετρήσει ο χρόνος κτήσης αυτών (σε συνδυασμό ίσως και με τον βαθμό του πτυχίου βέβαια). Δεν ξέρω τι θα ήταν καλύτερο. Όπως και να 'χει, είναι δύσκολο να μας πάρουν ως αναπληρωτές, ειδικά εμάς τους μηδενικής - απορώ που το σκέφτομαι ακόμα... Πήρα πτυχίο το 2013, ο ιδιωτικός τομέας δίνει ψίχουλα και απαιτεί και μια ως δια μαγείας προϋπηρεσία.. Λυπάμαι, αλλά ο κλάδος μας μου προκαλεί απογοήτευση ως προς την επαγγελματική αποκατάσταση. Και φως δεν βλέπω...
Βγήκαν τα προσωρινά αποτελέσματα ΑΣΕΠ 3ΕΑ/2019 για την Ειδική Αγωγή
Σαφώς