0 μέλη και 6 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Συγχαρητήρια pink butterfly. Εύχομαι να πρόκειται για μόνιμο διορισμό, αν και η αναπλήρωση στην Αττική είναι πολύ καλή αρχή!
δεν ειναι παρανομο η προκήρυξη να μην αναφερει μεσα τον τροπο κατανομης των ειδικοτητων και τον αριθμο αυτων?σε ολες τις προκηρυξεις του ασεπ αναγραφει τον αριθμο που θα προσληφθουν ανα pretty
Lasid σε ευχαριστώ πολύ😊 . Μόνο αττική θα δηλωσω γιατί θα κρατήσω και άλλο ενα κεντρο του χρόνου, οπου έχω περιστατικά ως εργοθεραπευτρια,μπορω να αναλάβω και φιλολογικά στο μέλλον. Εχω έναν μισθό από εκεί και η επιχείρηση έχει όνομα εδώ και 30 χρόνια και με θέλουν να παραμείνω γενικώς.Και γενικά,η ζωή μου είναι στην Αττική.Προσωπικά,ο μισθός του μόνιμου μου φαίνεται ελάχιστος για να αλλάξω όλη μου τη ζωή (ενοίκιο κοκ),ενώ ακόμη και τώρα έχω σχεδόν τα διπλά με εργασία σε φυσιολογικούς ρυθμούς (70% ιδιωτικός τομέας, 30% δημόσιος τομεας) Αρα πάω για αναπληρώτρια στην αττική 😊Αλλωστε και αν στραβωσει κάτι στο μέλλον με τα ειδικά σχολεία, υπάρχουν και άλλες εναλλακτικές όπως συμβάσεις σε νοσοκομεία, στην επαγγελματική σχολή αμεα που είμαι φέτος 😄 κοκ . Πάνω από όλα, βάζω την προσωπική μου ζωή και ηρεμία. Δε θα τιναζα στον αέρα την καθημερινότητα μου (και ας μην έχω οικογένεια) για μία θέση στην αλλη άκρη της Ελλάδας. Μπράβο σε όσους το κάνουν και τους θαυμαζω έτσι, εγώ δε θα το εκανα.
Ερωτηση Αν καποιος διοριστει με το καλο το 2020 τον Μαρτιο (καλως εχοντων των πραγματων) εχει δικαιωμα αιτησης αποσπασης τον Απριλιο του 2020;
Γεια σας συνάδελφοι. Ήθελα και γω να ρωτήσω για το κρίσιμο θέμα της συνυπηρέτησης, γνωρίζει κάποιος-α να μου απαντήσει τι ισχύει? Γίνεται από τον πρώτο χρόνο πρόσληψης?
Φυσικά και είναι. Ποιος μπορεί να αποκλείσει τώρα το ενδεχόμενο να πείραξαν τα νούμερα της κατανομής για να συμπεριληφθεί και κανα παιδί δικό τους; Αλλά να ήταν αυτό μόνο το παράνομο...όλος ο νόμος παραπαίει.
Άδεια άσκησης ιδιωτικου έργου υποχρεούσαι να πάρεις οταν εργαστείς ως αναπληρώτρια που θα βεβαιωνει οτι ο μισθος από το ιδιωτικο έργο δεν ξεπερνα τις μηνιαιες αποδοχες του δημοσιου, διοτι αν σε ανακαλυψουν, που ευκολα μπορει να γινει ηλεκτρονικά, θα εχεις κυρωσεις. Οποτε, μην περιαυτολογεις και παρα πολύ για τους μισθους που λαμβάνεις
Αν δεν γνωρίζει ο εκπαιδευτικός... ας μην σχολιάζει τουλάχιστον. Μεγάλη αλήθεια έγραψες. Δεν είναι τυχαίο που, 10+ χρόνια τώρα, η πλειονότητα έπαθε ερωτο-πιλάλα για την ειδική. Κακά τα ψέματα, άπαξ και φύγει το μαθησιακό κομμάτι ως πρωταρχικό στοιχείο, η δουλειά σού ανοίγει νέους ορίζοντες εκπαιδευτικής... ανάπαυσης.
Έτσι πρέπει. Δεν γνωρίζουμε, το κλείνουμε, απ' το να το παίζουμε ειδήμονες. Η ενασχόληση με το δίκαιο, όσο κι αν δείχνει βαρετό, βελτιώνει το άτομο σε πολλούς τομείς.Κάθε κατηγορία τα δικά της. Επ' αφορμή, στους ιατρούς, όσοι δεν αποδέχονται διορισμό ή διορίζονται και παραιτούνται εντός δύο (2) ετών, (ενός για το νοσηλευτικό), δεν μπορούν να θέσουν υποψηφιότητα διορισμού ως ιατροί, πριν τη συμπλήρωση πέντε (5) ετών, (2 για το νοσηλευτικό), από τη λήξη ανάληψης υπηρεσίας ή την παραίτηση.