0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Συμφωνώ με αυτό που λες οτι γράφει η προκήρυξη. Κ γω αυτό είχα καταλάβει. Αλλά ξαναλέω, δεν υπάρχει πιθανότητα να θεωρείται ο πρώτος τίτλος σπουδών απαραίτητο προσόν διορισμού και οτι ακολουθεί να μη επηρεάζει; Γιατί στο δικό μου το μυαλό ας πούμε κ το ΠΜΣ ειδικής ήταν απαραίτητο προσόν αφού χωρίς αυτό δεν δικαιούσαι να κάνεις αίτηση , αλλά η προϋπηρεσία μεταφέρθηκε ολόκληρη...μηπως να επικοινωνησουμε με τον ασεπ να δουμε τι θα μας πει?ειναι εντελως παραλογο αυτο, αλλοιώνονται οι σειρες των πινακων ετσι.ειναι διαφορετικο (παραλογο κι αυτο βεβαια) η μεταφορα σε εναν κλαδο και διαφορετικο σε 2 κλαδους αφου ειναι διαφορετικο το αντικειμενο σπουδων.
Παράθεση από: georgia06 στις Δεκεμβρίου 28, 2019, 02:28:08 pmΣυμφωνώ με αυτό που λες οτι γράφει η προκήρυξη. Κ γω αυτό είχα καταλάβει. Αλλά ξαναλέω, δεν υπάρχει πιθανότητα να θεωρείται ο πρώτος τίτλος σπουδών απαραίτητο προσόν διορισμού και οτι ακολουθεί να μη επηρεάζει; Γιατί στο δικό μου το μυαλό ας πούμε κ το ΠΜΣ ειδικής ήταν απαραίτητο προσόν αφού χωρίς αυτό δεν δικαιούσαι να κάνεις αίτηση , αλλά η προϋπηρεσία μεταφέρθηκε ολόκληρη...μηπως να επικοινωνησουμε με τον ασεπ να δουμε τι θα μας πει?ειναι εντελως παραλογο αυτο, αλλοιώνονται οι σειρες των πινακων ετσι.ειναι διαφορετικο (παραλογο κι αυτο βεβαια) η μεταφορα σε εναν κλαδο και διαφορετικο σε 2 κλαδους αφου ειναι διαφορετικο το αντικειμενο σπουδων.Εμένα το ίδιο μου φαίνεται να σου πω την αλήθεια.Δλδ η μεταφορά προϋπηρεσίας απο την γενική στην ειδική είναι για μένα το ίδιο με τη μεταφορά πχ της προϋπηρεσίας απο τον κλάδο του δασκάλου στον κλάδο του νηπιαγωγού. Μη σου πω οτι στην τελευταία περίπτωση δασκάλου -νηπιαγωγού υπάρχει μεγαλύτερη συνάφεια αντικειμένου απο την περίπτωση φιλολόγου γενικής-φιλολόγου ειδικής. Προσωπικά δε συμμετέχω στην προκήρυξη της ειδικής , οπότε δεν θα ασχοληθω εκτενέστερα. Μου γεννήθηκε όμως η απορία του τι έγινε μια και άλλα είχα καταλάβει διαβάζοντας την προκήρυξη...!
Παράθεση από: georgia06 στις Δεκεμβρίου 28, 2019, 02:28:08 pmΣυμφωνώ με αυτό που λες οτι γράφει η προκήρυξη. Κ γω αυτό είχα καταλάβει. Αλλά ξαναλέω, δεν υπάρχει πιθανότητα να θεωρείται ο πρώτος τίτλος σπουδών απαραίτητο προσόν διορισμού και οτι ακολουθεί να μη επηρεάζει; Γιατί στο δικό μου το μυαλό ας πούμε κ το ΠΜΣ ειδικής ήταν απαραίτητο προσόν αφού χωρίς αυτό δεν δικαιούσαι να κάνεις αίτηση , αλλά η προϋπηρεσία μεταφέρθηκε ολόκληρη...μηπως να επικοινωνησουμε με τον ασεπ να δουμε τι θα μας πει?ειναι εντελως παραλογο αυτο, αλλοιώνονται οι σειρες των πινακων ετσι.ειναι διαφορετικο (παραλογο κι αυτο βεβαια) η μεταφορα σε εναν κλαδο και διαφορετικο σε 2 κλαδους αφου ειναι διαφορετικο το αντικειμενο σπουδων.Καθολου παραλογο. Γινοταν και παλαιοτερα . Θεωρειται Διδακτικη προυπηρεσια και οχι αντικειμενου.
Με τη μονη διαφορα πως αυτα δεν ειναι λογια της ζαχαρακη,εκτος αν ο αιρετος μεταμφιεστηκε
Από εδώ έχουμε κανένα νέο?
Θα έχουν βγει οι οριστικοί ή θα έχουν γίνει οι διορισμοί?