0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Δεν καταλαβαίνω, γιατί αισθάνεσαι την ανάγκη να μου απαντήσεις. Εγώ αναφέρθηκα στους πε71 που γνωρίζω εγώ. Νομίζω ήμουν σαφής. Γνωρίζω πολλούς, αλλά είναι αυτονόητο ότι δεν τους γνωρίζω όλους. Ωστόσο, ούτε και αυτούς που γνωρίζω έκρινα, ούτε τους ζήτησα ποτέ να απολογηθούν για τις επιλογές τους. Εγώ απάντησα σε ανάρτηση που απευθυνόταν σε εμένα. Και όπως είπα ξαναλέω για όποιον δεν το κατάλαβε. Όπως δεν ζήτησα εγώ από κανέναν να απολογηθεί, έτσι δεν θα ανεχτώ και κριτική από κανέναν. Λυπάμαι πολύ που κάποιοι αισθάνονται την ανάγκη να προσβάλουν και να τσουβαλιάσουν εκ των προτέρων ως ανίκανους όσους διορίζονται στην ειδική με μεταπτυχιακό. Αλλά η πίκρα του καθενός δεν είναι δικό μου πρόβλημα, ούτε και το θέμα του νήματος. Γι'αυτό και δεν σκοπεύω να ασχοληθώ περαιτέρω.
Για να μην σχολιάσω ότι ΟΛΟΙ οι απόφοιτοι παιδαγωγικών ειδικής που γνωρίζω τρέχανε να προλάβουν στις τοποθετήσεις ως αναπληρωτές τα τμήματα ένταξης τόσα χρόνια! Ούτε έναν δεν γνωρίζω να δήλωσε ειδικό σχολείο πρώτη επιλογή στις τοποθετήσεις. Αντίθετα, όλοι έτρεχαν να κάνουν σύμφωνα συμβίωσης για να χωθούν στα τμήματα ένταξης.
Να μη μαλώνετε. Να είστε αγαπημένοι.