0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Πιστεύω ότι δύσκολα θα πάμε και φέτος αναπληρωτές για τον απλούστατο λόγο ότι αν γίνει αυτό δε θα μπορεί η Κεραμέως να λέει ότι έκανε διορισμούς στην ειδική.
Ο Μπράτης επισήμανε ότι τόσο στην Α/θμια όσο και τη Β/θμια θα καλυφθούν κατα προτεραιότητα τα κενά των ΣΜΕΑΕ...
Αυτό είναι γνωστό, ωστόσο σαν πολλοί Πε02, ΠΕ03 δε μαζευόμαστε για εεεεκ και ενεεγυλ;!Μετά φαντάζομαι κάποια τ.ε. με φειδώ;;!!
Κακώς, διοτι με αυτή τη λογική, ενώ θα μπορούσε καποιος να τοποθετηθει σε διαθεσιμο με οργανική θέση τμήμα ενταξης της επιλογής του, θα κινδυνευει να ξεσπιτωθει και να βρεθεί πολύ μακρυά, μπορεί και σε άλλη πολή που θα έχει ενα αλλο ΣΜΕΑΕ. Ολο χαζα σκεφτονται που βλαπτουν τους εκπαιδευτικούς. Μετά να μην σχολιαζουν που -δικαιως- πολλοι θα ζητουν μεταθεση ή απόσπαση για να ερθουν πιο κοντά στην πολη τους!Λες και τα τ.ε. δεν εχουν μαθητες που επισης χρειαζονται βοηθεια! ελεος πια.
Έχει πολλές οργανικές σε αυτά...Εγώ πιστεύω ότι ίσως τα κενά που θα δώσουν θα είναι κυρίως για τα ΣΜΕΑΕ σε κάθε περιοχή.Δηλαδή αν πχ η Δ' Αθήνας δώσει 7 κενά για μαθηματικούς σίγουρα θα πάνε στο εεεεκ και το ενεεγυλ του Αγίου Δημητρίου που ως τώρα είχε σχεδόν μόνο αναπληρωτές και οχι στα τε...
Πιστεύεις δλδ ότι όλες οι σμεαε έχουν τόσα κενα που θα καλυφθούν από διοριστεους και θα αφήσουν τα τ.ε. στους αναπληρωτες.συναδςλφους;.Τότε είναι σχεδόν σίγουρο ότι άτομα.με.καλη σειρά μπορεί να βρεθούν μακριά από την περιοχή προτίμησης τους.Εξαρταται βεβαιααλο πολλούς παράγοντες αλλά είναι πολύ πιθανό...
Ναι έχουν πολλά κενά..Τώρα θα δείξει τι θα δώσουν...Αναμένουμε..
Σμεαε κατά προτεραιότητα λοιπόν και κάποια τ.ε. για ξεκαρφωμα!
ενώ θα μπορούσε καποιος να τοποθετηθει σε διαθεσιμο με οργανική θέση τμήμα ενταξης της επιλογής του, θα κινδυνευει να ξεσπιτωθει και να βρεθεί πολύ μακρυά, μπορεί και σε άλλη πολή που θα έχει ενα αλλο ΣΜΕΑΕ.
Εγώ πιστεύω πως θα δωθούν όλα τα οργανικά κενά και όλες οι περιοχές, δεν έχω πληροφόρηση, εκτίμηση είναι.Πιθανόν ο Μπράτης να εννοεί αυτόΔηλαδή η προτεραιότητα να αφορά τις ΣΜΕΑΕ εντός της περιοχής μετάθεσης/απόσπασης/διορισμού κι όχι τις ΣΜΕΑΕ γενικά.Αυτό που λες προϋποθέτει περιοχή με ΤΕ κι όχι ΣΜΕΑΕ που συνήθως το αντίθετο συμβαίνει (για β/θμια λέμε).Άλλωστε δηλώνεις περιοχές προτίμησης διορισμού και τοποθετείσαι σε περιοχή ανάλογα με τη θέση σου στον πίνακα και τις προτιμήσεις των από πάνω.Νομίζω πως μόνο αν κόψουν οργανικά κενά ή περιοχές μπορεί να συμβεί αυτό που περιγράφεις αλλά ξαναλέω πως δεν το βλέπω.Με τον πρόσφατο νόμο που ψηφίστηκε, εξασφαλίζουν ότι σε κάθε περιοχή καλύπτονται πρώτα οι ΣΜΕΑΕ οπότε δεν έχουν λόγο να παρέμβουν ποια κενά θα δώσουν και ποια όχι.Οι υπόλοιποι αφήστε τις αμπελοφιλοσοφίες και τα ηθικά κηρύγματα βραδιάτικα. Καλά κάνει ο οποιοσδήποτε και κοιτάζει να τοποθετηθεί στον τόπο συμφερόντων του. Εκεί θα έχει καλύτερη ποιότητα ζωής και θα μπορεί να αποδίδει καλύτερα στη δουλειά του χωρίς να σκέφτεται πότε θα πάρει άδεια να δει την οικογένειά του ή πως θα μπορέσει να πάρει απόσπαση/μετάθεση.Δεν φταίει ο υποψήφιος αν αφήνει τα σχολεία χωρίς καθηγητές το υπουργείο!