0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Κάποιος πληροφορίες για Κομοτηνή;;Είναι κοντά στην πόλη το Εεεεκ κ το Ενεεγυλ;Τα βλέπω κάπως εκτός κ αναρωτιέμαι για πρόσβαση!
Υπαρχει καποιος τροπος να καταλαβουμεαν τα κενα σε καποια περιοχη αφορουν τε Ειδικο η κεσυ;
Ναι.Μπαίνεις στη δδε που σε ενδιαφερει και βλέπεις τα κενά μου ειχαν ζητηθεί αρχικάΣ ευχαριστω πολυ σε καποιες ομως δεν υπαρχουν κενα σε σμεαε αναρτημενα..
Δεν πρέπει να είναι μόνο αυτό. Στο λινκ αναφέρει και άλλα ΠΔ καθώς και τον πρόσφατο νόμο.http://www.fresh-education.gr/%CF%84%CE%BF-%CE%BD%CE%BF%CE%BC%CE%BF%CE%B8%CE%B5%CF%84%CE%B9%CE%BA%CF%8C-%CF%80%CE%BB%CE%B1%CE%AF%CF%83%CE%B9%CE%BF-%CF%84%CF%89%CE%BD-%CF%85%CF%80%CE%B7%CF%81%CE%B5%CF%83%CE%B9%CE%B1%CE%BA%CF%8E/Από περιέργεια, βρήκες συγκεκριμένα τι αναφέρεται σε αυτό του 1997 για τις προσωρινές τοποθετήσεις;
Καλημέρα παιδιά.Ερωτηση συναδέλφου που είναι λίγο σε σύγχυση...Έχει θέση περίπου 200+ στους πίνακες φιλολογων κ αναρωτιέται αν έχει ελπιδες για Αττική.και.λιγο.πιο έξω π.χ. Κόρινθο, Εύβοια με βάση τα κενά.που δόθηκαν.Προσωπικά θεωρώ πως πιθανά όχι , όπως έχω υπολογίσει στο.περιπου τα δικά μου που είμαι πιο κάτω από αυτήν και θα φύγω εκτός.Μπορεί να.κανει κάτι για να δει στο περίπου αν θα είναι κοντά;Ευχαριστώ