0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
https://xenesglosses.eu/2019/01/proteine-proin-ypourgos-dikaiosynis-gia-dikaiosi-kai-allon-ekpaideftikon-epitychonton-asep-2008/Ηθικό και δίκαιο. Το πρότεινε ο τέως υπουργός δικαιοσύνης του Σύριζα. Συνάδελφοι υπάρχουν και κάποια όρια αντοχής. Αυτή ας είναι η πρώτη και τελευταία φορά που θα "στραφούμε" έμεσα εναντίον συναδέλφων, που βέβαια βιάστηκαν να εκμεταλευτούν καταστάσεις.
Συγγνώμη που επεμβαίνω ( άλλωστε είμαι επιτυχούσα ΠΕ02 του 2006) , αλλά είναι- τρόπον τινά- άστοχη η λογική ότι "εκμεταλλεύτηκαν" καταστάσεις. Άλλωστε γνωρίζω ότι ορισμένοι (όχι εσύ υποθέτω) επιτυχόντες του 2008 δε συμμετείχαν στην προσφυγή των 423 , επειδή θεώρησαν ότι η υπόθεση ήταν χαμένη. Επομένως το θετικό είναι ότι μετά τη δικαίωσή τους "άνοιξε ο ασκός του Αιόλου" και για τους υπολοίπους επιτυχόντες του 2008 και δυσκολότερα για τους επιτυχόντες του 2006 και του 2004. Πάντως το ζήτημα, όχι μόνο κρατήθηκε ανοιχτό, αλλά σε συνδυασμό με το νέο σύστημα διορισμού που επιχειρεί αυθαίρετα να επιβάλλει το υπουργείο παιδείας, θα "πυροδοτήσει εξελίξεις" (ελπίζω θετικές για όλους τους επιτυχόντες του ΑΣΕΠ , που μετά το 2002 αδικούνται κατάφωρα, αφού στερήθηκαν είτε μόνιμο διορισμό είτε πρόσληψη ως αναπληρωτές ώστε κάποια στιγμή μέσω των μορίων που θα συγκέντρωναν να φθάσουν στο διορισμό).Το υπουργείο παιδείας καταστρατηγώντας ακόμα και την απόφαση 527/2015 του ΣτΕ, ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ ότι δε θα καλούσε ΠΟΤΕ αυτοβούλως τους επιτυχόντες του ΑΣΕΠ που είμαστε οι μόνοι νομικά κατοχυρωμένοι, να διοριστούμε. Υπενθυμίζω ότι μετά το 2002 οι πίνακες αναπληρωτών είναι παράνομοι και αδικούν τους επιτυχόντες ΑΣΕΠ 2004-6 ΚΑΙ 8, αφού εξακολουθούν να προηγούνται στη θέση κατάταξης συνάδελφοι χωρίς επιτυχία στους παραπάνω διαγωνισμούς!
Συντομα θα κατατεθει μυνηση κατα αυτου του "κυριου"...αλοιμονο εαν το αφησουμε ετσι...και μαλιστα με δικες ανοιχτες...
Αν κ όχι στο κατάλληλο θέμα, επειδή κ γω είμαι επιτυχουσα κ στους 3 τελευταίους άσεπ κ επειδή η συμπερίληψη δε με πιάνει με τον άσεπ του 08, κ περιμένω να δω τι θα γινει με του 06 που έχω καλύτερη σειρά, όταν λες ότι μίλησες με δικηγόρο εννοείς έχετε κάνει κάποιες ενέργειες η πρώτα περιμένετε κ σεις την απόφαση; μπορείς να μας πεις ποιος δικηγόρος είναι;
Μάλιστα μου είπε ότι οι προηγούμενοι επιτυχόντες του 2006 ναι μεν δε δικαιώθηκαν αλλά μια δικαστής ψήφισε υπέρ τους.
Απαγορεύεται η ανάρτηση οποιουδήποτε εγγράφου που φέρει ονόματα, πόσο μάλλον όταν φέρει κι άλλα στοιχεία πέραν του ονοματεπώνυμου.Όπως πάντα, για να "ανέβει" ένα δικόγραφο πχ χρειάζεται η έγκριση όλων των συμμετεχόντων σε αυτό, των δικηγόρων τους και η έγκριση του αρμόδιου δικαστηρίου.Εκτός αν το έχετε βρει σε κάποιο σάιτ οπότε μπορείτε να παραθέσετε τον αντίστοιχο σύνδεσμο."Εξυπνάδες" αλλού.