0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Έκδοση Πράξεων Νομοθετικού Περιεχομένου εννέα ημέρες πριν από τις εκλογές...
Αν είχαν σκοπο να μην προλάβουν δεν θα έκαναν παράταση. Προλαβαίνουν και αν δουν οτι δνε προλαβαίνουν πάμε απλά σε νέα παράταση.
Έκδοση Πράξεων Νομοθετικού Περιεχομένου εννέα ημέρες πριν από τις εκλογές...Διαγωνισμοι λιγες ημερες πριν τις εκλογες...
Οπότε δε συμφωνείς με την παράταση; Η παράταση είνια απολύτως λογική αφού η γενική ιδέα είναι να εφαρμοστεί ο νέος νόμος και οι νέοι πίνακες. Καθυστερήσεις που οφείλονται σε εκλογές κ.α. δεν μπορούν να είναι λόγοι να ανατραπεί ένας νόμος.
Η ΠΝΠ πρεπει να επικυρωθει απο την επομενη βουλη για να εχει ισχυ...Ποσο απατεωνες...
Η προκηρυξη αν βγει θα βγει μετα την ορκωμοσια της νεας κυβερνησης δηλαδη μεταντις 15/7 και πρεπει.να εχει διορια καμια 25αρια μερες. Δεν υπαρχει περιπτωση να βγουν οριστικα αποτελεσματα ουτε σε 3 μηνες με διαδικασιες express.
Θα σου απαντησω εγω που ρωτησα στελεχος παιδειας.Διοτι αν εβγαζαν νωριτερα δεν θα πιεζονταν το ασεπ να βγαλει αποτελεσματα
ΟΚ αυτό είναι εκτίμηση. Θα φανεί.
Ίσως και να είναι έτσι, δεν ξέρω. Απλά μου φαίνεται λίγο counter-intuitive η ιδία ότι το ΑΣΕΠ μπορεί να πιεστεί έτσι. Ισα-ίσα, που με την επιλογή του να ανοίξουν τα σχολεία με τους παλαιούς πίνακες μειώνεται η πίεση, γιατί υπάρχει Plan