0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Νομίζω πέρασε σε όλους μέχρι εκείνου του χρονικού σημείου που όριζε η προκήρυξη της ειδικής.
Συμφωνώ, απόλυτα λογική σκέψη.Το σύστημα είναι το ίδιο. Αν καταπέσει από προσφυγές ενδιαφερομένων της γενικής λογικό δεν είναι να συμπαρασύρει και την ειδική;
Αυτό πίστευα κι εγώ. Όμως, μεσω της συμμετοχής μου σε δυο προσφυγές έχω καταλάβει ότι προσφέυγεις όχι απέναντι στο νόμο, αλλά απέναντι σε συγκεκριμένες διοικητικές πράξεις. Με άλλα λόγια, μια προσφυγή κατά της προκηρυξη της ειδική, δε δημιουργεί αποτελέσματα στη γενική. Απλά, περιμένεις από μια λογική πολιτεία να συμμορφωθεί και στα δύο εφόσον είναι κοινά τα σημεία.
Μέχρι πια ημερομηνία μπήκε η φετινή προϋπηρεσία;
Οι δικηγόροι ενημέρωσαν για τη γενική και η προσφυγή ούτως ή άλλως απευθυνόταν και στην επόμενη κυβέρνηση. Για την ειδική η νέα κυβέρνηση είχε συμφωνήσει στα γενικά σημεία. Όχι για τη γενική. Εκεί θα ψηφίσουν νέο σύστημα και όχι τώρα.
Κάποιοι γνώριζαν και συγκέντρωσαν προσόντα πριν καν έρθει στη δημοσιότητα ο νόμος Γαβρόγλου
Από το 2010 που δημοσιεύθυηκε ο 3848, ο οποίος μοριοδοτούσε τα προσόντα, πολλοί προσπάθησαν να τα αποκτήσουν.
Από πού προέρχεται αυτή η σιγουριά σου; Έχεις κάποιες πληροφορίες ή είναι προσωπική σου άποψη (αναφέρομαι για το νέο σύστημα στη γενική); Καλοπροαίρετα ρωτάω.
Αφου έχουν περάστει όλα... Πόσο καιρό θα πάρει να βγουν τα προσωρινά?? Λογικά δεν πρέπει να είναι άμεσα?
Τελη ιουλη προσωρινοι