0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Εγώ εστιάζω πιο πολύ στη προσέγγιση της στα ψηφισθέντα επί Γαβρόγλου. Δεν αποσύρει το σύστημα εισαγωγής στα ΑΕΙ, ούτε τις συγχωνεύσεις των ΑΕΙ. Ομοίως πιστεύω ότι το νόμο Γαβρόγλου πιθανόν θα τον τροποποιήσει και δε θα τον αποσύρει.
γιατί είπαμε φίλε μου ότι δεν έχετε αδικηθεί εσεις; έχουν ομως περασει και 15 χρόνια απορώ πως δεν δούλεψες έστω και ως αναπληρωτής .... εγώ απλά περιγράφω την υπάρχουσα κατάσταση.
Ακριβώς!!!! Οι κλειδωμένοι πίνακες θα είναι αυτοί που θα μεγαλώσουν τις αδικίες... Ποιοι θα ευνοηθουν; Αυτοί που με την ανακοίνωση του νέου συστήματος από τον Φεβρουάριο έτρεξαν να αγοράσουν μεταπτυχιακά στις Κυπροβουλγαριες.... με αυτήν την κατάσταση απλά τους δίνεις τον χρόνο άνετα (εφόσον διαθέτουν χρημα) να αποκτήσουν μόρια την ίδια στιγμή που τα στερεις στον άλλον με την προϋπηρεσία όταν την παγώνεις!!Τα περί κλειδώματος τα θεωρώ αβάσιμα και άνευ λογικής.
Δυστυχώς έτσι είναι Ρέα.Απόλυτα αναμενόμενο και λογικό σε μια χώρα της πλάκας,με κοινωνία και πολίτες της πλάκας που η μόνη τους πυξίδα είναι το στενά ατομικό συμφέρον.
Παρότι ανήκω στους έχοντες έστω μικρή προϋπηρεσία και η κατάσταση για μένα δε θα αλλάξει, θεωρώ ότι είναι απαράδεκτο για τους μηδενικής που δούλεψαν την προηγούμενη χρονιά μέσω ΕΣΠΑ (κάποιοι κλάδοι). Και φυσικά για τους νέους πτυχιούχους που τους απαγορεύει ακόμα και να καταθέσουν το πτυχίο τους!
Μάλλον δεν έχει γίνει αντιληπτό ότι πλέον χρειάζεται η επικύρωση των πινάκων από τον ασεπ, μια χρονοβόρα διαδικασία. Αν υποθέσουμε ότι σήμερα έβγαινε η προκήρυξη χρειάζονται περίπου δύο μήνες στην καλύτερη για προσωρινους πίνακες.
και ποιος είσαι εσύ ή εγώ που μας πέφτει λόγος η εργασία των άλλων και αν έχουν πιθανότητες ή όχι ? οι προσλήψεις φέτος θα είναι ακόμα μεγαλύτερες , μήπως θα πρέπει να τους εξαφανίσουμε απο προσώπου γης ?η φετινή πρέπει να μετρήσει
Έτσι, τώρα λες την αλήθεια χωρίς το πρόσχημα των νέων. Να μετρησει, πες μας τεχνικά πως θα γίνει εντός ημερομηνιών. Είναι δίκαιο να μετρήσει γιατί έτσι γνώριζαν ότι θα συμβεί τον περασμένο Αύγουστο όταν δήλωσαν περιοχές με συγκεκριμένη σειρά. Κι όχι όπως κάποια χρόνια πριν που ήξεραν ότι δε θα μετρήσει αλλά τελικά μέτρησε( ξεπαγωμα πινάκων).
21/7 και ειναι περασμένη στον ΟΠΣΥΔ, δε θα κάνει ο ασεπ 4 μήνες να δώσει έγκριση
Ακριβώς.Αυτό που δεν μπορούν να πιάσουν όσοι γράφουν μονότονα ευσεβείς πόθους, είναι πως πλέον προσλήψεις αναπληρωτών χωρίς έλεγχο πινάκων κατάταξης από το ΑΣΕΠ δεν μπορεί να υπάρξει. Αυτό ορίζει το Σύνταγμα, αυτό η νομολογία. Μερικοί έχετε μείνει κολλημένοι στο 2014 και στο 2009, όταν η όλη φάση γινόταν τελείως αντισυνταγματικά για τους γνωστούς πελατειακούς λόγους... Πάρτε μπρος.Όσοι κόπτεστε, λεπόν, για τους νέους πτυχιούχους και για τη φετινή προϋπηρεσία, να δεχτείτε κανονικά την όλη διαδικασία (πρόσκληση, προσωρινοί, ενστάσεις, οριστικοί) και να περιμένετε καρτερικά την πρόσληψή σας, άγνωστο πότε, μέχρι το ΑΣΕΠ να πράξει αρμοδίως όσα συνταγματικά προβλέπονται.Τα περί τροπολογιών και λοιπών απίθανων που γράφονται κι ότι θα... καθαρίσει η
θα συνεχίζω να το γράφω όσο θέλω και να επανέλθει η 2της ποινή κιόλας