0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Πρέπει να καταλάβουμε όλοι αναπληρωτές και νόμιμοι ότι ο ΑΣΕΠ είναι η κερκόπορτα της αξιολόγησης. Αν επανέλθει με οποιαδήποτε μορφή θα πρέπει να αποδεικνύουμε συνέχεια ότι ξέρουμε καλά αυτά που μας βάζουν να διδάσκουμε. Αυτό ξέρετε τι σημαίνει? Διάβασμα και άγχος συνεχές.
Τώρα θυμήθηκες το άγχος και τη μελέτη;
Αφού λέει ότι είναι 20 χρόνια στο σχολείο....Ποια μελέτη ?
Και τότε, αν είναι έτσι, δηλ. αν ο γραπτός ΑΣΕΠ ανοίγει την πόρτα στην αξιολόγηση, τότε γιατί τόσα χρόνια (20, από το 1998 που πρωτοξεκίνησε ο ΑΣΕΠ), δεν υπάρχει καμία αξιολόγηση στα σχολεία και τους εκπαιδευτικούς;Δεν υπάρχει καμία σύνδεση αυτών των δύο θεμάτων και μην επιμένεις πάνω σε αυτό.Αν δεν σου αρέσει η ιδέα του να χρειάζεται να αποδεικνύεις κάθε τόσο (κάθε 2 ή περισσότερα χρόνια) πως κατέχεις καλά όσα διδάσκεις, πού ήσουν επί Αρσένη, τότε που εφαρμόστηκε ο γραπτός ΑΣΕΠ; Ποια η αντίδρασή σου; Τώρα θυμήθηκες το άγχος και τη μελέτη;
Αν είναι ο/η CBK μόνιμος/-μη, τότε γιατί γράφει ότι έγινε τρίτεκνος'-κνη και έτρεχε στις εσχατιές της χώρας, προκειμένου να διοριστεί;
Η άποχη μου από τη διαδικασία ήταν και η διαμαρτυρία μου. Και δεν περίμενα ποτέ ο αγώνας μας αυτός όπως και άλλων συναδέλφων να οδηγήσει σε τόσο άδικη συκοφαντική των μη συμμετεχόντων. Κατά του ΑΣΕΠ κατά της αξιολόγησης!
Όσοι ήταν από επαρχία ήταν πιο εύκολο να δουλέψουν στην ΠΔΣ. Προσλαμβανονταν όλοι όσοι έκαναν αίτηση. Τώρα αν κάποιος έπαιρνε 2 ώρες και κάποιος 20... Γνωρίζω άτομα που διορίστηκαν με 30 μήνο στην ΠΔΣ!
Επειδή είμαι από επαρχία, όπου τα πράγματα δεν είναι απρόσωπα, αλλά οι διασυνδέσεις και οι γνωριμίες ζουν και βασιλεύουν, να σε διαβεβαιώσω ότι στην ΠΔΣ είχαν εργαστεί κι έκαναν και 30 μήνες κι είναι σήμερα διορισμένοι, μόνο όσοι είχαν "μπάρμπα στην Κορώνη", δηλ. όσοι ήταν γνωστοί Δ/ντών, προισταμένων, αιρετών κλπ.! Όλοι οι υπόλοιποι δουλέψαμε σε αυτό το πρόγραμμα, όταν η Διαμαντοπούλου είχε πει να φτιαχτούν πίνακες με βάση την παλαιότητα πτυχίου και ποτέ άλλοτε!
Ξέρεις στην επαρχία ο κόσμος εχει κρατήσει κάποιες από τις αξίες του γένους. Όταν ένα παιδί πήγαινε και ζητούσε κάποιες ώρες από ένα θειό ή τον δάσκαλο του που ήταν διευθυντής, τον κτυπούσαν την πλάτη και του λέγανε παρτες και μη σε νοιάζει τιποτα, εγώ είμαι εδώ. Απλοι, ζεστοί άνθρωποι που θέλανε να βοηθήσουν ένα χωριανό τους για να μην πάρει το στραβό το δρόμο και να προκόψει.
Αυτό που μ'αρέσει είναι ότι σας δουλεύει κανονικά και εσείς ανοίγετε σοβαρή συζήτηση!OMG!!!!!