0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Ναι αν δεν βγαλει προκυρηξη τι γινεται ?
Δεν προβλέπεται αυτή η περίπτωση στον ισχύοντα νόμο, άρα θα πρέπει κάτι να νομοθετησει του υπουργείο. Αλλά μην το περιμένεις σύντομα...
Κλειστοί κλειδωμένοι πινακες. Ούτε προϋπηρεσίες ούτε τίποτα. Περαστικά μας.
Εγω τωρα θελω να ρωτησω κτ. Διαβαζω στο λινκ και λεει " Οι περσινοί Πίνακες που θα ισχύσουν δεν δύνανται να επικαιροποιηθούν με νέα στοιχεία."Αρα θα ειναι ακριβώς οπως περισυ, δεν αλλαζει τίποτα; Ουτε προϋπηρεσίες, ουτε αυτοι που δεν έκαναν περισυ που ακούγεται, κλπ;Ειναι τετελεσμένο ;
Άρα, θα βγούν ''νέοι'' πίνακες...Σωστά;Πώς μας έμπλεξαν έτσι, ρε π@@@@η μου!!~!Δηλαδή, είναι τόσο δύσκολο να ξεκαθαρίσουν αυτό που έχουν στο μυαλό ( ;;;; ) τους;; Γρίφοι, μισόλογα, Ειδική/Γενική...
Για μένα δεν είναι ξεκάθαρο. Και νομίζω οτι κι εκείνοι αφήνουν σκόπιμα τον χρόνο να περνάει.Είχαν (ακόμα έχουν) τη δυνατότητα να συμπεριλάβουν την προϋπηρεσία, τους νέους πτυχιουχους. Αν, τυχόν, πάμε με παλιούς-παγωμένους πίνακες, θα πρέπει να μας εξηγήσουν το γιατί...
Ειδικά στην γενική δεν υπάρχει λόγος να μην μετρήσει η φετινή προϋπηρεσία ή να μπουν νέοι πτυχιούχοι/αποκλεισμένοι από την στιγμή που δεν εφαρμόστηκε ο νέος νόμος όπως στην ειδική!