PDE - Η κοινότητα των εκπαιδευτικών
Όνομα χρήστη:
Κωδικός:
ή
Νέα
Μόνιμοι
Τοποθετήσεις
Μεταθέσεις
Αποσπάσεις
Μετατάξεις
Παραιτήσεις
Αναθέσεις-Ωράριο
Οικονομικά
Άδειες
Αναπληρωτές
Διορισμοί
Προσλήψεις
ΑΣΕΠ
ΠΔΣ
Δελτία Τύπου
Σχολική ζώνη
Επιμόρφωση - Μετεκπαίδευση
Μεταπτυχιακά προγράμματα
Σεμινάρια - Επιμορφώσεις
Ημερίδες - Συνέδρια
Πιστοποιήσεις
Απεργίες-Κινητοποιήσεις
TV
Ιδιωτική Εκπαίδευση
Forum
Ημερολόγιο
Links
Σύνδεση
Λήψεις αρχείων
Αναζήτηση
Στατιστικά
Προσθήκη αρχείου
Τράπεζα Θεμάτων
TV
Follow @PDE_GR
Πρωτοβάθμια και Δευτεροβάθμια Εκπαίδευση
Forum
Αδιόριστοι Εκπαιδευτικοί
Πίνακες αναπληρωτών - Εξετάσεις ΑΣΕΠ
Κλάδος ΠΕ70 Δασκάλων
(Συντονιστές:
alexel
,
julie_v
)
Ζητώ τη βοήθεια διορισμένων συναδέλφων φιλολόγων για τη διπλωματική μου εργασία
Τελευταία νέα
Πρόσκληση για απόσπαση εκπαιδευτικών Αβάθμιας και Β'βάθμιας σε φορείς του ΥΠΑΙΘΑ και από ΠΥΣΔΕ/ΠΥΣΔΕ και ΠΥΣΠΕ/ ΠΥΣΠΕ, σε δομές Ε.Α.Ε., ΚΕ.Δ.Α.Σ.Υ., Μουσικά και Καλλιτεχνικά Σχολεία
Έκδοση υπουργικής απόφασης μεταθέσεων μελών ΕΕΠ-ΕΒΠ σχολικού έτους 2024-2025
Προσλήψεις 31 εκπαιδευτικών Ββάθμιας Γενικής Εκπαίδευσης
Μεταθέσεις Εκπαιδευτικών Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης στη Γενική Εκπαίδευση και την Ειδική Αγωγή και Εκπαίδευση
Μεταθέσεις εκπαιδευτικών της Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Γενικής Εκπαίδευσης και Ειδικής Αγωγής έτους 2025
« προηγούμενο
επόμενο »
Εκτύπωση
Σελίδες:
1
Κάτω
Αποστολέας
Θέμα: Ζητώ τη βοήθεια διορισμένων συναδέλφων φιλολόγων για τη διπλωματική μου εργασία (Αναγνώστηκε 1846 φορές)
0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
zoe83
Προχωρημένο μέλος
Φύλο:
ΠΕΟ2
Ζητώ τη βοήθεια διορισμένων συναδέλφων φιλολόγων για τη διπλωματική μου εργασία
«
στις:
Ιουλίου 31, 2019, 12:26:19 pm »
Tweet
Καλησπέρα σε όλους!
Το πιθανότερο είναι να σας πετυχαίνω στον τόπο των διακοπών σας και να χαλαρώνετε. Παρ' όλα αυτά ζητώ τη βοήθεια σας για τη διπλωματική μου εργασία με θέμα τα εγχειρίδια της Νεοελληνικης Γλώσσας Γυμνασιου. Χρειάζομαι κάποια γενικά σχόλια, αρνητικού ή θετικού περιεχομένου. Οποιος ή οποία έχει λίγο χρόνο, θα παρακαλούσα να στείλει μήνυμα εδώ ή στο inbox.
Ευχαριστώ εκ των προτέρων!
Καταγράφηκε
« Δε συμφωνώ ούτε με μια λέξη από όσα λες, αλλά θα υπερασπίζω και με το τίμημα της ζωής μου ακόμη, το δικαίωμά σου ελεύθερα να λες όσα πρεσβεύεις. ».
PDE ads
Ιστορικό μέλος
Λατρεύω την εκπαίδευση
Απ: Ζητώ τη βοήθεια διορισμένων συναδέλφων φιλολόγων για τη διπλωματική μου εργασία
«
Δημοσιεύτηκε:
Σήμερα
στις 14:41:41 »
Πελαγονία
Έμπειρο μέλος
Απ: Ζητώ τη βοήθεια διορισμένων συναδέλφων φιλολόγων για τη διπλωματική μου εργασία
«
Απάντηση #1 στις:
Ιουλίου 31, 2019, 01:43:30 pm »
Απαράδεκτα βιβλία! Η μόνη χρησιμότητά τους να τα δώσουμε σε κανά μπακάλη να τυλίγει σαρδέλες.
Προχειρογραμμένα... Τέτοια βιβλία σας γράφω σε μια μέρα.
Άστοχα κείμενα από περιοδικά , εφημερίδες και ολίγη wiki για να μοιάζουν με βιβλία.
Καταγράφηκε
inw
Ιστορικό μέλος
«
Απάντηση #2 στις:
Ιουλίου 31, 2019, 06:12:26 pm »
Θεωρώ πως έχουν ελλείψεις πρώτα στη θεωρία, δεν αναπτύσσουν επαρκώς τα φαινόμενα.Έχουν πολλές άστοχες ασκήσεις ,τις οποίες τα παιδιά δεν τις καταλαβαίνουν. Πρέπει να τις εξηγούμε πολλές φορές.
Δεν είναι καλά βιβλία, θέλουν αλλαγή. Κάποια καλύτερη δουλειά έχει γίνει στο βιβλίο εργασιών αλλά κι αυτό τρέχουμε για να το προλάβουμε.
Καταγράφηκε
http://filologoi02.webnode.gr/
(Σύλλογος Φιλολόγων)
theodora7
Έμπειρο μέλος
Φύλο:
ΠΕ 02, ΠΕ60 ,ΠΕ23,
«
Απάντηση #3 στις:
Ιουλίου 31, 2019, 10:04:13 pm »
Με μια λέξη...φρίκη. Έκτρωμα γενικά. Τόσα κενά στη θεωρία και στις ασκήσεις δεν έχω δει. Πρέπει να εξηγείς και μετά να καταλάβει το παιδί. Εγώ τα χρησιμοποιώ ελάχιστα.
Καταγράφηκε
Ο καιρός για παραμύθια έληξε!!!
https://www.youtube.com/watch?v=UmZulvbllPU
τὸ γὰρ φιλότιμον ἀγήρων μόνον, καὶ οὐκ ἐν τῷ ἀχρείῳ τῆς ἡλικίας τὸ κερδαίνειν, ὥσπερ τινές φασι, μᾶλλον τέρπει, ἀλλὰ τὸ τιμᾶσθαι.
PDE ads
Ιστορικό μέλος
Λατρεύω την εκπαίδευση
«
Δημοσιεύτηκε:
Σήμερα
στις 14:41:41 »
erietta
Ιστορικό μέλος
«
Απάντηση #4 στις:
Ιουλίου 31, 2019, 10:59:07 pm »
Στην αρχή πραγματικά μου φαίνονταν απαίσια, αλλά με τα χρόνια τα συνήθισα... Ειδικά το βιβλίο της Γ΄ και το κεφάλαιο για τις αναφορικές προτάσεις, είναι, άστα να πάνε.
Πολλά λάθη, ασάφειες, ασυμφωνίες με την Σχολική Γραμματική.
Να επισημάνω όμως ότι οι οδηγίες δεν μας υποχρεώνουν να διδάσκουμε τα κεφάλαια με την σειρά. Δίνουν δηλαδή στον εκπαιδευτικό την δυνατότητα να κινηθεί πιο ελεύθερα και να χρησιμοποιεί και δικό του υλικό.
Όπως προαναφέρθηκε, τα Τετράδια Εργασιών είναι πιο προσεγμένα.
Καταγράφηκε
pa.liatsos
Έμπειρο μέλος
Φύλο:
«
Απάντηση #5 στις:
Αυγούστου 01, 2019, 10:50:59 am »
σε μερικά σημεία η θεωρία είναι σαφής. Ωστόσο, η διάρθρωση των κειμένων και της θεωρίας μας αναγκάζει συχνά να πηγαινορχόμαστε πίσω-μπρος!
τα τετράδια έχουν καλό υλικό, όμως πολύ λίγο χρησιμοποιούνται...
ό,τι κι αν πούμε, έχουν περάσει αρκετά χρόνια από την πρώτη κυκλοφορία τους & χρειάζεται ανανέωση κ επικαιροποίηση της ύλης, γιατί τα δεδομένα έχουν αλλάξει... Γενικά ο κανόνας του ενός εγχειριδίου είναι πεπερασμένος. Αντί να δώσουν χρόνο & χώρο στη Γλώσσα στο Γ/σιο, την έχουν με 2ωρο στην
Καταγράφηκε
Δεν υπάρχει τίποτε πιο άνισο από την ίση μεταχείριση των ανίσων.
Αριστοτέλης
Εκτύπωση
Σελίδες:
1
Πάνω
« προηγούμενο
επόμενο »
Πρωτοβάθμια και Δευτεροβάθμια Εκπαίδευση
Forum
Αδιόριστοι Εκπαιδευτικοί
Πίνακες αναπληρωτών - Εξετάσεις ΑΣΕΠ
Κλάδος ΠΕ70 Δασκάλων