0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Δηλαδή μου λέτε ότι δεν ξέρω πως τοποθετήθηκα στο σχολείο που ήμουν;;; Φυσικά και έγινε όπως το λέω!! Δηλώνω πάντα
Έχω κάνει αίτηση στην Ειδική κ στη Γενική
Αυτή η διαδικασία που περιγράφετε είναι η διαδικασία των ειδικών προσκλήσεων, όπου όντως επιλέγεις συγκεκριμένα σχολεία. Δε γίνεται στις αρχικές φάσεις. Γίνεται στα εναπομείναντα κενά μετά τις μεγάλες φάσεις. Το αν θα γίνει και φέτος δεν μπορούμε να το ξέρουμε, όπως επίσης δεν μπορούμε να ξέρουμε αν θα μείνουν κενά για να αναγκαστούν να κάνουν ειδικές προσκλήσεις.
Αυτά ισχύουν. Στην ειδική μόνο στην περιοχή που είσαι, στη γενική σε όλες. Αν δεν παρουσιαστείς η παραιτηθείς στο μειωμένο αποκλείεσαι και γενική. Αν δουλεύεις μειωμένο και σε πάρουν πλήρους και δεν πας, φεύγεις και από το μειωμένο.
Ερώτηση: Αν έχω δηλώσει περιοχές μόνο για πλήρους ωραρίου κ βάλω κ το κουτάκι για ΔΥΕΠ, μπορεί να με προσλάβουν με μειωμένο ωράριο στις ΔΥΕΠ; Είμαι δασκάλα.
Καλησπέρα σε όλους. Γνωρίζει κανείς αν στις δηλώσεις περιοχών υπάρχει επιλογή καλλιτεχνικών σχολείων για τους μαθηματικούς; Σε εμένα δεν τα βγάζει ως επιλογή ούτε στα πλήρους, ούτε στα μειωμένου, ούτε στους ωρομίσθιους. Όμως, συνάδελφος της ίδιας ειδικότητας μου είπε ότι του το βγάζει ως επιλογή στους ωρομίσθιους.
Τα καλλιτεχνικά τα δηλώνουν μόνο οι πε91.02
Υπάρχει επιλογή καλλιτεχνικού σχολείου από τον πίνακα - δήλωση των ωρομισθίων και μόνο αν κάνεις δήλωση ωρομισθίου, αν είσαι δηλαδή στον αντίστοιχο περσινό πίνακα της ίδιας περιφέρειας.