0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Δεν ξέρεις πόσο φαίνεται αυτό. Η άνεση ειδικά...
Μα εσείς χάσατε το νόμο Γαβρογλου. Όχι οι επιτυχόντες ΑΣΕΠ.
Όταν χάνεται ένας διορισμός χάνουν όλοι (αυτό εσύ δε θα το καταλάβεις πότε). Μη με τσουβαλιαζεις. Δεν ανήκω σε καμία ομάδα. Εκπροσωπώ μόνο τον εαυτό μου.
Συγνώμη! Θα λυπηθώ για το διορισμό που χάνουν,ας πούμε , οι 36μηνιτες; Και εγώ εκπροσωπώ τον εαυτό μου και δε θέλω σε καμία περίπτωση να διοριστούν συνάδελφοι που δεν διαθέτουν επιτυχία στο ΑΣΕΠ. Εκτος και το πτυχίο τους έχει ημερομηνία κτήσης μετά το 2007.Τουλάχιστον χαίρομαι που εκπροσωπείς μόνο τον εαυτό σου.
Θλίβομαι για την φράση "δε θέλω σε καμία περίπτωση να διοριστούν συνάδελφοι που δεν διαθέτουν επιτυχία στο ΑΣΕΠ".Όσο υπάρχουν άνθρωποι που καταλαβαίνουν ότι όταν χάνεται ένας διορισμός χάνουν όλοι, υπάρχει ελπίδα.
Το post μου της βδομάδας γιατί δεν αξίζει και πολλά πολλά έτσι που καταντήσαμε:Εγώ θλίβομαι για την ένδεια ολοκληρωμένων προτάσεων: ΚΑΙ δεν αναφέρομαι στη συγκεκριμένη πρόταση τρόπου διορισμού,Αλλά:Στο γεγονός ότι για να γίνει κάποιος/-α κατανοητός (ΝΑΙ: απλά κατανοητός) οφείλει να γράφει απλά 1-2 προτάσεις με Υποκείμενο-Ρήμα-Αντικείμενο. Ό,τι περισσότερο σε μια πρόταση, πάεεειιι τον χάσανε (το 90% μας):ΝΑ ποιά είναι η κατάστασή μας: Θέλουμε [Κάποιοι "απαιτούν"] και διορισμούς!!!!!Ούτε το 2022, απ'ό,τι φαίνεται:Αλλά κατανοητόν και αυτό: Η ελπίδα δεν πεθαίνει ούτε μετά το σάπισμα των κοκκάλων μας.
Διορισμοί μόνο αξιοκρατικά ( λακωνική πρόταση: ούτε καν ρήμα). Αλλά δε θα γίνουν. (εδώ υπάρχει και ρήμα).
Εννοείται όχι για σένα (και το 99,9999% ομοίων) της "εποχής του είμαι" [εδώ και >3000 χρόνια] και όχι του "κάνω":"Όταν οι χαρακτηρισμοί/επίθετα μπήκαν στη γλώσσα ? ? {μόνο ? ?} του Homo Sapiens, ξεκίνησαν τα άλυτα προβλήματα".Όχι ότι περιμένω να γίνει κατανοητό.Τα 3) παραπάνω που έγραψα είναι πιο "απλά".....
Μα εσείς χάσατε το νόμο Γαβρογλου. Όχι οι επιτυχόντες ΑΣΕΠ. Τώρα πρέπει να πείσετε την νέα υπουργό. Έχετε "άνεση" από τους προηγούμενους. ΥΓ Όσο απαντάτε ή γράφετε ,θα απαντώ. Είστε συγκεκριμένοι που μελαγχολειτε για τη χαμένη προϋπηρεσία για να διοριστείτε.( εδώ κλαίνε). Αναγκαστικά απαντώ ξεχωριστά στον καθένα. Λυπάμαι...
https://www.pde.gr/index.php?topic=34009.msg986215#msg986215Μπορείς να μου εξηγήσεις α) τι εννοείς με τον επιθετικό προσδιορισμό "αξιοκρατικά" και β) εάν επιδ